هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دلم رو شکوندید میرم حالا حالا ها هم بر نمیگردم 😢😂
#جدی_طور :/معذرت میخوام :crying_face: :face_with_tears_of_joy:
-
سلام :grinning_face_with_smiling_eyes:
روز دوم:
راستش امروز خیلی روز استرسی و پرهیجانی بود ...
فردا عقد دختر عمومه ... همونا که گفتم براتون ... کم شدن رقیبا و این حرفا:grinning_face_with_smiling_eyes: امروز هم چون فردا عقد اونا هست خیلی استرسی ولی خنده دار گذشت :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
_صبح از خواب بیدار شدم ساعت 8بود دیدم بابام زده داره مجلس رو گوش میده :confused_face: :neutral_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: رفت رو مخم عین این روانی ها که بلوز هاشونو میبندن و اینا لباس و سرو وضعم اون شکلی بود رفتم رو ب روش گفتم باباااااااااااااااااااااااااا :confused_face: :pensive_face: :disappointed_face: فداتشم اون صداشو کم کن یکم دیگه بخوابم :weary_face: :crying_face: ... اروم برگشت گفت چایی دم کن :unamused_face:
من: :face_without_mouth: :confused_face: :neutral_face: :slightly_frowning_face: :expressionless_face: :crying_face:
بابام::unamused_face: :smiling_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
خلاصه ب خودمون اومدیم و سرو وضع و چایی و اینا درس شد صبحانه خوردیم و مجلس ازاد تجاری برای اردبیل رو تایید کرد :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :money-mouth_face: :money-mouth_face: :money-mouth_face: :money-mouth_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :nerd_face: :smiling_face_with_sunglasses: خیلی خوشحال شدیم و اون حادثه تلخ خواب هم رفت
_ظهر شد اومدم انجمن یکی از دوستام که خیلی دوسش دارم اومد باهام حرف زد :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: خیلی خندیدیم و اون رفت و رفتم ناهار دوباره برگشتم و انجمن ...
_ ادای یکی از کاربرهارو دراوردم :/ :face_with_tears_of_joy: واهییییییییی چقدددددددددر خندیدممممم:face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سوالایی که ازم میپرسدن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نگارین بهم گفت فائزه خدا شفات بده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: (راستی بابت عکس خیلی ممنونم نگارین من :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: عاشق عکساتم <3 عکسی رو که برام گرفتی رو گذاشتم پروفایل تلگرامم:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :hugging_face: :smiling_face_with_sunglasses: مرسی بخااطرش خسته نباشی <3
_اومدم اماده بشم برای عروسی فردا دیدم کفش ندارم :/ واهییییییییییی :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اماده شدم رفتم بازار بعد از کلی گشتن ی کفش مناسب پیدا کردم :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :nerd_face: :smiling_face_with_sunglasses: خیلی میاد بهم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
برگشتم که خونه از وقتی برگشتم من این شکلی ام :
_داداشم یهو غیرتی شد رفت چادر اورد گفت فردا این شکلیمیری :/ و من :slightly_frowning_face: :slightly_frowning_face: :crying_face:
گفت باچه باچه جلیه نتووووون هرجوری میخوای بلو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عاشق غیرتی شدنشم ینی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: 8سال و این همه غیرت :/ :neutral_face: :expressionless_face: بعضی موقع ب حال اونی که اینده گیر این میافته میسوزم :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بگذریم زیاد نگم :face_with_tears_of_joy: فردا قراره برم عقد ... کل فکرو ذهنم اونه ببخشید اگه زیاد از ماجرای عروسی گفتم چون واقعا این روزها فقط درگیر اون ماجرام و کلا عقد یکی از رقباست درک کنید :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فعلا یک هیچ من جلو ام :smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
امیدارو همیشه بخندیم _حتی شده ب کم شدن رقیب هامون :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تا پست بعدی فعلا :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face:f r در هفته های خوشحالی گفته است:
سلام :grinning_face_with_smiling_eyes:
روز دوم:
راستش امروز خیلی روز استرسی و پرهیجانی بود ...
فردا عقد دختر عمومه ... همونا که گفتم براتون ... کم شدن رقیبا و این حرفا:grinning_face_with_smiling_eyes: امروز هم چون فردا عقد اونا هست خیلی استرسی ولی خنده دار گذشت :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
_صبح از خواب بیدار شدم ساعت 8بود دیدم بابام زده داره مجلس رو گوش میده :confused_face: :neutral_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: رفت رو مخم عین این روانی ها که بلوز هاشونو میبندن و اینا لباس و سرو وضعم اون شکلی بود رفتم رو ب روش گفتم باباااااااااااااااااااااااااا :confused_face: :pensive_face: :disappointed_face: فداتشم اون صداشو کم کن یکم دیگه بخوابم :weary_face: :crying_face: ... اروم برگشت گفت چایی دم کن :unamused_face:
من: :face_without_mouth: :confused_face: :neutral_face: :slightly_frowning_face: :expressionless_face: :crying_face:
بابام::unamused_face: :smiling_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
خلاصه ب خودمون اومدیم و سرو وضع و چایی و اینا درس شد صبحانه خوردیم و مجلس ازاد تجاری برای اردبیل رو تایید کرد :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :money-mouth_face: :money-mouth_face: :money-mouth_face: :money-mouth_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :nerd_face: :smiling_face_with_sunglasses: خیلی خوشحال شدیم و اون حادثه تلخ خواب هم رفت
_ظهر شد اومدم انجمن یکی از دوستام که خیلی دوسش دارم اومد باهام حرف زد :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: خیلی خندیدیم و اون رفت و رفتم ناهار دوباره برگشتم و انجمن ...
_ ادای یکی از کاربرهارو دراوردم :/ :face_with_tears_of_joy: واهییییییییی چقدددددددددر خندیدممممم:face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سوالایی که ازم میپرسدن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نگارین بهم گفت فائزه خدا شفات بده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: (راستی بابت عکس خیلی ممنونم نگارین من :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: عاشق عکساتم <3 عکسی رو که برام گرفتی رو گذاشتم پروفایل تلگرامم:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :hugging_face: :smiling_face_with_sunglasses: مرسی بخااطرش خسته نباشی <3
_اومدم اماده بشم برای عروسی فردا دیدم کفش ندارم :/ واهییییییییییی :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اماده شدم رفتم بازار بعد از کلی گشتن ی کفش مناسب پیدا کردم :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :nerd_face: :smiling_face_with_sunglasses: خیلی میاد بهم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
برگشتم که خونه از وقتی برگشتم من این شکلی ام :
_داداشم یهو غیرتی شد رفت چادر اورد گفت فردا این شکلیمیری :/ و من :slightly_frowning_face: :slightly_frowning_face: :crying_face:
گفت باچه باچه جلیه نتووووون هرجوری میخوای بلو :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عاشق غیرتی شدنشم ینی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: 8سال و این همه غیرت :/ :neutral_face: :expressionless_face: بعضی موقع ب حال اونی که اینده گیر این میافته میسوزم :expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
بگذریم زیاد نگم :face_with_tears_of_joy: فردا قراره برم عقد ... کل فکرو ذهنم اونه ببخشید اگه زیاد از ماجرای عروسی گفتم چون واقعا این روزها فقط درگیر اون ماجرام و کلا عقد یکی از رقباست درک کنید :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فعلا یک هیچ من جلو ام :smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
امیدارو همیشه بخندیم _حتی شده ب کم شدن رقیب هامون :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تا پست بعدی فعلا :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :winking_face:انشاا... موفق باشی
-
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سایلنت کیه؟
آشناس چون فورا وارد تودلی شد
ولی دقیق نمیدونم کیه😕چرا اینقدر کنجکاوین هر کیه :face_with_tears_of_joy:
@miss-mg_elf
کلا من خیلی فوضولم 😐😊 -
:confused_face:
-
@D-fateme-r
یاسمینم😊همونی ک قرار بود من ترکی یادش بدم ؟ :thinking_face:
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r
:face_without_mouth:
-
@miss-mg_elf
کلا من خیلی فوضولم 😐😊@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf
کلا من خیلی فوضلولم 😐😊ععع نگو بابا من منظوری نداشتم
-
@miss-mg_elf
کلا من خیلی فوضلولم 😐😊ععع نگو بابا من منظوری نداشتم
@miss-mg_elf
جدی گفتم کاری به حرفت ندارم بخووودا😐😂 -
Zahra M
سلام جانم😋
مرسی عزیزم
توخوبی؟ -
Zahra M
سلام جانم😋
مرسی عزیزم
توخوبی؟ -
علي شاه💚
عَلي ماه💚
عَلي راه💚
عَلي نَصْرُمِن الله💚
عَلي زِمزِمه ى هَر دِلِ آگاه💚
عَلي عِينِ يَقينْ است💚
عَلي بَر هَمه ى خَلْقْ اميرالْمؤمِنينْ است💚
عَلي كاشِفِ هَر غَم💚
عَلي بَر هَمه مَرْحَم💚
عَلي ذِكْرِ لَبِ عيسى بن مَرْيَم💚
عَلي هَستى خاتَم💚
عَلي بَرگِ بَراتِ هَمه ى خَلْقْ ز آتَش و جَهَنَّم💚
عَلي اصلِ وجودْ است💚
عَلي روى سُجودْ است💚
عَلي مَعدَنِ جودْ است💚
عَلي رازونيازْ است💚
عَلي سوزو گُدازْاست💚
عَلي مَحْرَمِ راز است💚
عَلي مُهرِ قبولي نَماز است💚
عَلي بَرْگ و بَراتْ است💚
عَلي حَجُّ زَكاتْ است💚
عَلي تَجَلّي صفاتْ است💚
عَلي بابِ نِجاتْ است💚
عَلي حَيّ و مَماتْ است💚
عَلي رَمْز عُبور و مُرور از روى صراط است💚
عَلي ساقي كوثَر كه هَمان آب حيات است💚
فَقَط حِيدَرِ كَرّار امير الْمؤمِنينْعید غدیر برشما مبارک باشد😘😘
┄┄┅┅✿🍃❀💜❀🍃✿┅┅┄┄
-
چه بده بخوای به یکی تبریک عید رو بگی اما اون بی توجهی کنه خیلی بده ولی بازم من میگم
⚘⚘پیشاپیش عیدت مبارک ⚘⚘ -
علي شاه💚
عَلي ماه💚
عَلي راه💚
عَلي نَصْرُمِن الله💚
عَلي زِمزِمه ى هَر دِلِ آگاه💚
عَلي عِينِ يَقينْ است💚
عَلي بَر هَمه ى خَلْقْ اميرالْمؤمِنينْ است💚
عَلي كاشِفِ هَر غَم💚
عَلي بَر هَمه مَرْحَم💚
عَلي ذِكْرِ لَبِ عيسى بن مَرْيَم💚
عَلي هَستى خاتَم💚
عَلي بَرگِ بَراتِ هَمه ى خَلْقْ ز آتَش و جَهَنَّم💚
عَلي اصلِ وجودْ است💚
عَلي روى سُجودْ است💚
عَلي مَعدَنِ جودْ است💚
عَلي رازونيازْ است💚
عَلي سوزو گُدازْاست💚
عَلي مَحْرَمِ راز است💚
عَلي مُهرِ قبولي نَماز است💚
عَلي بَرْگ و بَراتْ است💚
عَلي حَجُّ زَكاتْ است💚
عَلي تَجَلّي صفاتْ است💚
عَلي بابِ نِجاتْ است💚
عَلي حَيّ و مَماتْ است💚
عَلي رَمْز عُبور و مُرور از روى صراط است💚
عَلي ساقي كوثَر كه هَمان آب حيات است💚
فَقَط حِيدَرِ كَرّار امير الْمؤمِنينْعید غدیر برشما مبارک باشد😘😘
┄┄┅┅✿🍃❀💜❀🍃✿┅┅┄┄
-
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چه بده بخوای به یکی تبریک عید رو بگی اما اون بی توجهی کنه خیلی بده ولی بازم من میگم
⚘⚘پیشاپیش عیدت مبارک ⚘⚘عیدش مبارک 😂😂
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
⚘⚘پیشاپیش عیدت مبارک ⚘⚘عیدش مبارک 😂😂
آره انشاا... اصلا یادشو منم نباشه 😄😅😂
مثل من که یه دفعه یادش میوفتم و غرورم خورد میشه
😔😔 -
@D-fateme-r
@D-fateme-r
هرچی تو نت گشتم آره به ترکی چی میشه نبود😐😂
آره عزیزم
-
@D-fateme-r
آره عزیزم
-
@Little__princess ارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خوبم
خوبه ک خوبی عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes:Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Little__princess ارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خوبم
خوبه ک خوبی عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes:فدایت😍😀
-
@D-fateme-r
آره عزیزم