هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
سلام عیدتون مبارک آلاییهای گلِ گلاب     
 دانش-آموزان-آلاء
- 
سلام عیدتون مبارک آلاییهای گلِ گلاب     
 دانش-آموزان-آلاء@milad91 سلام عید شمام مبارک 
- 
اممممم چه خوبه که رانندگی و ایناتونو الآن اکی میکنید، چون چن وقته دیگه پاییزه:))) 
 جون میده واسه وقتایی که بارون نم نم میزنه و هوا سرده، بعد همینطور که تو حال و هوای درس و مشقی پاشی و بری بیرون، اول یه قهوه ی داغغغغ که بخار ازش بلند میشه بخری بعدش یه موزیک آروم پلی کنی و به صدای نم نم قطرات بارون به شیشه ی بغلت توجه کنی و یه کم شیشه رو بدی پایین و در حالی که بوی خاک بارون خورده و قهوه تو ماشین قاطی شده مست بشی از استشمامش و از اینجور حسا و اینا 
 واییییی که این بهترین اتفاق ممکنه :)))
- 
01:00 
 آرزو کنید   
 چیه همش نباید ساعت 12 آرزو کرد که   
 من میخوام سنت شکنی کنم 
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فردا عیده؟ یا امروز بود؟ :// بهتره بگیم امروز هست چون الان امروز نیست الان فرداست    آها    به عبارتی صبح از خواب بلند بشید عید شده  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فردا عیده؟ یا امروز بود؟ :// بهتره بگیم امروز هست چون الان امروز نیست الان فرداست    آها    به عبارتی صبح از خواب بلند بشید عید شده  اوهوم  
 خیلی ممنونم 
- 
01:00 
 آرزو کنید   
 چیه همش نباید ساعت 12 آرزو کرد که   
 من میخوام سنت شکنی کنم 
- 
عرق نعنا هم عرق نعنا های قدیم  
- 
عرق نعنا هم عرق نعنا های قدیم  mohammadhassan از برنوسی و جواد خبر داری؟ 
- 
mohammadhassan از برنوسی و جواد خبر داری؟ @reza-sin 
 نه
- 
شب خوش 
- 
شب خوش mohammadhassan 
 شب بخیر عزیز 
- 
mohammadhassan از برنوسی و جواد خبر داری؟ 
- 
f r 

نه به پیریم ربطی نداره. اونموقع اجباری نبود پیش دبستانی. منمکه بچه بودم و چیزی نمیدونستم ازین چیزا
 بعدها همیشه باید خاطرات همکلاسیام از پیش دبستانی رو گوش میدادم و سکوت میکردم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

یکی از بزرگترین حسراتهام اینه که پیش دبستانی نبردن منو
 یکی از بزرگترین حسراتهام اینه که پیش دبستانی نبردن منو