هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
f r اها  
 بنده خدا 
 ایشالا که بشه با عمل از پیشرویش جلوگیری کردmohammadhassan ایشالا    
- 
f r 
 الان میتونم ریتمشو واست با "دیران دیران" تایپ کنم، ولی صورت خوشی نداره 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده 
- 
f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده تایپ کنید شاید من شناختم اسمشو گفتم :smiling_face_with_open_mouth: 
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده تایپ کنید شاید من شناختم اسمشو گفتم :smiling_face_with_open_mouth: mohammadhassan مگه شماهم ترکی بلدید؟    
- 
mohammadhassan مگه شماهم ترکی بلدید؟    f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan مگه شماهم ترکی بلدید؟     :smiling_face_with_open_mouth: 
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan مگه شماهم ترکی بلدید؟     :smiling_face_with_open_mouth: mohammadhassan اومای گاد    
- 
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده تایپ کنید شاید من شناختم اسمشو گفتم :smiling_face_with_open_mouth: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده تایپ کنید شاید من شناختم اسمشو گفتم :smiling_face_with_open_mouth: بعد اونوخ به عنوان یه دیوونه از فروم اخراجم میکنید  
 چی بگم آخه؟ 
 این بود
 دیراااان داننننن داااااااااان داناا آن آن آن

اینارو پیوسته و موجی بخونید
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده تایپ کنید شاید من شناختم اسمشو گفتم :smiling_face_with_open_mouth: بعد اونوخ به عنوان یه دیوونه از فروم اخراجم میکنید  
 چی بگم آخه؟ 
 این بود

اینارو پیوسته و موجی بخونیدnegaarin حقیقتا سخته :| 

- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 چی بگم آخه؟ 
 این بود

اینارو پیوسته و موجی بخونیدnegaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r 
 مردم چی میگن آخه؟ 
 میگن دیوونه شده تایپ کنید شاید من شناختم اسمشو گفتم :smiling_face_with_open_mouth: بعد اونوخ به عنوان یه دیوونه از فروم اخراجم میکنید  اصرار دارید که من میخوام اخراج کنم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️