هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه یه داستان
اگه داستان خودت باشه آره اگه ن فقط از جلو چشام خفه شو 😂
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
💞 به به خوش گذشته ایشالا؟
عذاب وجدان خیلی بده 😔اره بابا من هر جا باشم خوش میگذره :/ یه بار دعوتم کن تا بهت خوش بگذره :/ 😂
-
@نوشابه یه داستان
اگه داستان خودت باشه آره اگه ن فقط از جلو چشام خفه شو 😂
-
rose77 هی قطع و وصل میشه یا کلا وصل نمیشه؟
کلا وصل نمیشه اصلا اسمش هم بالا نمیاد دیگه
-
@نوشابه
دعوتی دیگه داداش😋😉
هروقت بیای قدمت روی چشم. جا برای تفریح زیاد داره اینجا 🤗اگه میشد مازندران قبول شم بیس چار ساعت خونتون بودم :/ :/ :/ 😂
ولی رتبه بهتر میخواد لنتی 😑 -
@نوشابه
دعوتی دیگه داداش😋😉
هروقت بیای قدمت روی چشم. جا برای تفریح زیاد داره اینجا 🤗اگه میشد مازندران قبول شم بیس چار ساعت خونتون بودم :/ :/ :/ 😂
ولی رتبه بهتر میخواد لنتی 😑 -
@نوشابه مال خودمه
حتما از سر کنجکاوی میخوای بگیری نه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه هفته بعد بازنویسیش تموم میشه بهت خبر میدم@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه مال خودمه
حتما از سر کنجکاوی میخوای بگیری نه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه هفته بعد بازنویسیش تموم میشه بهت خبر میدم:/ خواستی بده من بیست تا رو تایپ میکنم والا بهتر از بیکاریه یکمم میخندم 😂😂
-
rose77 هی قطع و وصل میشه یا کلا وصل نمیشه؟
کلا وصل نمیشه اصلا اسمش هم بالا نمیاد دیگه
-
@نوشابه
دعوتی دیگه داداش😋😉
ولی رتبه بهتر میخواد لنتی 😑@نوشابه چتر ب تو میگن:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
-
@نوشابه مال خودمه
یه هفته بعد بازنویسیش تموم میشه بهت خبر میدم:/ خواستی بده من بیست تا رو تایپ میکنم والا بهتر از بیکاریه یکمم میخندم 😂😂