هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: با عشقم علی رفتم دور دور   نمیاد جلو بشینه نمیاد جلو بشینه 
  ببخشین یکی از قالپاقاتون در رفته    sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: با عشقم علی رفتم دور دور   نمیاد جلو بشینه نمیاد جلو بشینه 
  ببخشین یکی از قالپاقاتون در رفته    اها مرسی  

- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: با عشقم علی رفتم دور دور   نمیاد جلو بشینه نمیاد جلو بشینه 

@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: با عشقم علی رفتم دور دور   نمیاد جلو بشینه نمیاد جلو بشینه 

وای خدا     
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: با عشقم علی رفتم دور دور   نمیاد جلو بشینه نمیاد جلو بشینه 

@نوشابه مگه میخوای نون بچسبونی به تنور                    
- 

- 
@نوشابه مگه میخوای نون بچسبونی به تنور                    mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه مگه میخوای نون بچسبونی به تنور                      باید شدت قضیه رو نشون بدم باید شدت قضیه رو نشون بدم
 چون اینا همش سر قالپاق بود  
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه مگه میخوای نون بچسبونی به تنور                      باید شدت قضیه رو نشون بدم باید شدت قضیه رو نشون بدم
 چون اینا همش سر قالپاق بود  @نوشابه من همین نقاشیم نمیتونم بکشم خدایی خیلی هنرم خرابه  
 نیم کره راستم تعطیله 
- 

@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: با عشقم علی رفتم دور دور   نمیاد جلو بشینه نمیاد جلو بشینه 
  ببخشین یکی از قالپاقاتون در رفته    
 غ
 اها مرسی 

حساس ترین لحظاته الان.. نمیدونم به لپتاپم چی شد ولی دمت گرم کلی خندیدم 
- 
mohammadhassan در هفته های خوشحالی گفته است: امروز روز چندم من بود؟  یادم نمیاد یادم نمیاد یه روز دیگه مونده  
 فردا آخریشه
- 
mohammadhassan در هفته های خوشحالی گفته است: امروز روز چندم من بود؟  یادم نمیاد یادم نمیاد یه روز دیگه مونده  
 فردا آخریشهnegaarin 
 چقدر زود گذشت 
- 
@نوشابه من همین نقاشیم نمیتونم بکشم خدایی خیلی هنرم خرابه  
 نیم کره راستم تعطیله mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه من همین نقاشیم نمیتونم بکشم خدایی خیلی هنرم خرابه  
 نیم کره راستم تعطیله  
 بیا خودم همه چیو یادت میدم   
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه من همین نقاشیم نمیتونم بکشم خدایی خیلی هنرم خرابه  
 نیم کره راستم تعطیله  
 بیا خودم همه چیو یادت میدم   @نوشابه  
- 
 غ
 اها مرسی 

حساس ترین لحظاته الان.. نمیدونم به لپتاپم چی شد ولی دمت گرم کلی خندیدم @njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: با عشقم علی رفتم دور دور   نمیاد جلو بشینه نمیاد جلو بشینه 
 غ
 اها مرسی 

حساس ترین لحظاته الان.. نمیدونم به لپتاپم چی شد ولی دمت گرم کلی خندیدم   بخند ک بر هر درد بی درمان دواست جز همین دردی ک الان دچارشی بخند ک بر هر درد بی درمان دواست جز همین دردی ک الان دچارشی   
- 
خو میگُم شما چجوری زیر اب خفه نِمشین؟خو یه اکسیژن بگیرین حداقل.یا به ما هم یادبدین  انقده مهمون داریم یه چایی دم کنم براتون؟ انقده مهمون داریم یه چایی دم کنم براتون؟ 
- 
خو میگُم شما چجوری زیر اب خفه نِمشین؟خو یه اکسیژن بگیرین حداقل.یا به ما هم یادبدین  انقده مهمون داریم یه چایی دم کنم براتون؟ انقده مهمون داریم یه چایی دم کنم براتون؟ 
- 
دم طراح کتاب زیست جدید گرم 
- 
دم طراح کتاب زیست جدید گرم mohammadhassan چطور ؟ 
- 
mohammadhassan چطور ؟ @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan چطور ؟  هم کتابشون خیلی سبک شده هم خیلی چیزای دیگه که الان میزارمو میبینی. 
- 

- 
mohammadhassan چیزای اضافه رو کلا حذف کردن گفتن سوال طرح کردن ازشم ممنوعه. 
 کاری که با ما نکردن.

ردپا
ردپا

️
️ ️
️