هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام علیک
-
2014-16 ژوئن:جیم استوارت
جیم روی صندلی نشسته بود و داشت به بیرون از حیاط نگاه میکرد به نظر روز خوبی می آمد .لیوان قهوه را برداشت .یادش نمی آمد برای خودش قهوه گذاشته باشد ولی اهمیتی نداد و تمام یک فنجان قهوه را با یک نفس تمام کرد
-{جیممم،چطوری اون همه قهوه داغ رو یه دفعه خوردی؟}
جیم از ترس تمام بدنش یخ زد و موهایش سیخ شد وحشت عجیبی تمام بدنش را فرا گرفت صدای یک زن بود به عقب برگشت تا ببیند او کیست ولی به محض برگشتن گلوله ای به مغز زن خورد و او را در دم کشت وحشت جیم چند برابر شده بود
-{بابا .....} به پشت سرش نگاهی انداخت ولی باز هم به محض نگاه کردن به سمت صدا دختر بچه ای که این کلمه را گفته بود گلوله ای به سرش اصابت کرد و مرد جیم احساس عجیبی داشت احساس منزوج از وحشت و تعجب و سر در گمی.هوا ابری شد و باد داشت پنجره ها را به هم میکوبید .چه کسی آن زن و بچه را کشت؟آنها که بودند؟چرا بچه مرا بابا صدا کرد؟ذهنش داشت از سوال بمباران میشد که یک دفعه دستی بر روی شانه هاش زد ترس و وحشت جیم غیر قابل تصور بود زن مرده با همان مغز متلاشی شده زنده شده بود _{جیم تو ما رو کشتی؟تو مارو کشتی!!}جیم ناگهان به دستش نگاهی کرد و کلتی را توی دستش دید.در همین حال دختر بچه نیز بیدار شد و جیغ زنان گفت:{بابا چرا ما رو کشتی }جیم داشت از ترس میلرزید و چشمانش را بست و ناگهان از خواب پاشد.
-بخشی از داستان کینه-خودم
(نمیدونم چرا وقتی شب داشتم این بخشو باز نویسی میکردم از شدت ترس نتونستم ادامه بدم شاید عجیب باشه ولی وقتی تو بحر قصه رفتم اونم ساعت 1 شب خیلی ترسناک بود) -
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من عاشقت شدم ینی چی؟ !
این جمله ارو درک نمیکنم !
هیچوقت ...!یعنی من بهت نیاز دارم
-
من عاشقت شدم ینی چی؟ !
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من عاشقت شدم ینی چی؟ !
نیاز ، عشق نمیاره
-
من عاشقت شدم ینی چی؟ !
نیاز ، عشق نمیاره
-
مرسی از پاسخگویی تون دوستان
-
@نوشابه نیاز ، نیاز به گفتن عشق دروغین رو میاره
وگرنه عشق هم نیاز به گفتنو نمیارهنیاز به گفتن دیگه چیه
-
@نوشابه نیاز ، نیاز به گفتن عشق دروغین رو میاره
وگرنه عشق هم نیاز به گفتنو نمیارهنیاز به گفتن دیگه چیه
-
@نوشابه هوس نیاز به گفتن و بازگو کردن عشق دروغینو میاره وگرنه عشق راستین نیاز به گفتن نداره
یکم زیادی قر قاطی شد -
@نوشابه هوس نیاز به گفتن و بازگو کردن عشق دروغینو میاره وگرنه عشق راستین نیاز به گفتن نداره
یکم زیادی قر قاطی شد