هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فاطمه ـ بوشهر خب ببین من از 20تیر ب بعد شروع کردم ب خوندن اصلا هیچ تجربه ای نداشتم نوع خوندن و برنامه ریزیو بلد نبودم تازه تازع یاد گرفتم چند روز پیش متوجه شدم ساعت مطالعم روز ب روز ی ساعت کم میشه ی روز استراحت کردم اتاقمو تمیز کردم و شروع کردم ب تخیل کردن درمورد هر چی ک میخوام بعدش حالم خوب شد اتاقتو تمیز کن فیلم بیین ی روز بعدش شروع کن اممم الان همونطور ک ساعت مطالعم پایین امده بود روز ب روز بهش اضافه میشه
MATAN اتاق مثل همیشه تمیزه فیلم ببینم منظورتون غیر درسیه؟ اصلا اهلش نیستم
-
فاطمه ـ بوشهر خب کاریو انجام بده ک دوست داری خابیدن بیرون رفتن و از اینا
اتاق من همیشه نامرتبع فککک کردم مثل منی
-
فاطمه ـ بوشهر من میگم فقط اینکه برنامه ریزی آرمانی نکن با کم شروع کن الان من طوری برنامه ریختم که دو روز از برنامم جلوئم
-
فاطمه ـ بوشهر من میگم فقط اینکه برنامه ریزی آرمانی نکن با کم شروع کن الان من طوری برنامه ریختم که دو روز از برنامم جلوئم
-
-
@i-sorna چجوری واقعا؟دو روز از برنامه تون جلوعین؟ میشه نمونه برنامتونو برا منم بفرستین؟
-
@i-sorna چجوری واقعا؟دو روز از برنامه تون جلوعین؟ میشه نمونه برنامتونو برا منم بفرستین؟
فاطمه ـ بوشهر بزار برم عکس بگیرم بفرستم
-
MATAN من مرتب نباشه نمیتونم بخونم.. بیرون تو این گرمااااااااا
-
@i-sorna ممنونن
-
-
MATAN من مرتب نباشه نمیتونم بخونم.. بیرون تو این گرمااااااااا
-
@i-sorna ممنونن
فاطمه ـ بوشهر پایه چندی؟
-
MATAN اشکال نداره ی چینش ببینمم خوبه
-
![0_1535709291609_20180831_142353.jpg](در حال بارگذاری 100%)
من فیزیک و شیمی رو تموم کردم فقفقط زیستم مونده بود که اونم اینطوری برنامه ریختم بعد ۲۳ هم شروع میکنم با تست تکمیلش کردن
این یه برنامه کلیه من قرار بود ۱۱فصل چهارو تموم کنم ولی الان تموم کردم -
من فیزیک و شیمی رو تموم کردم فقفقط زیستم مونده بود که اونم اینطوری برنامه ریختم بعد ۲۳ هم شروع میکنم با تست تکمیلش کردن
این یه برنامه کلیه من قرار بود ۱۱فصل چهارو تموم کنم ولی الان تموم کردم -
MATAN وایییییییییی این شعرو رو ۲سال پیش بچه ها تو کلاس میخوندن تو فکر بودم گیرش بیارم دیگه پیدا نشد الان تو فرستادیش خخخ
-
این یه برنامه کلیه من قرار بود ۱۱فصل چهارو تموم کنم ولی الان تموم کردم