هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r نرو...تو هم مثِ من نمیتــــونی دَووم بیاری نــــــروو
فازی جون خودت که عزیزی جدی میگم نمیان برام پستات
فااااااازینوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کی گفت میرم
؟
من با زهرا بودم ک بای -
تو فرزند آفتابی با سرعت نور از ما میگذری فوتون ب فوتون موج ب موج غافل از اینکه آن سو تر سیاهچاله ایست با سکوت خنده دار
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تو فرزند آفتابی با سرعت نور از ما میگذری فوتون ب فوتون موج ب موج غافل از اینکه آن سو تر سیاهچاله ایست با سکوت خنده دار
قشنگ به نظر میاد
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
@zahra-m1999
-
از آهنگ های راک لذت نمیبری ؟ از گوش های خود رنج میبری ؟
درمانت دست منه ... تجویزت منم ! روزی هزار بار منو بخون تا مسموم شی تا گم کنی خودت رو .. بیا جاودانه شویم بیا فراموش نشویم بیا زنده ب گور شویم -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قشنگ به نظر میاد
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قشنگ به نظر میاد
اون چیزی ک ب نظر میاد مهم نیست
-
تا تهش با خودمون جنگیدیم آخرش که تصمیم آشتی گرفتیم خنجرش رو با غلاف فرو کرد تو پهلومون و شانه هایمان رو بوسید
-
از متن های سیاه و در هم پیچیده و متعفن بیزاری ؟
خواستم بگم این مشکل شماست من عاشقشونم -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از متن های سیاه و در هم پیچیده و متعفن بیزاری ؟
خواستم بگم این مشکل شماست من عاشقشونم -
قشنگ به نظر میاد
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قشنگ به نظر میاد
بله متوجه ام
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوابها کی میخوان بیان ..
-
زندگی گاهی سخته گاهی هم سخت تر اگه فکر میکنی الان روزای سخت تر ته بدون از اینم سخت تر میشه .. آخرش باید بشینی رو ب آینه برا خودت کف بزنی
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@ASMA-MORADI چون دو انتها بسته ست و پنج تا گره داریم
پس چهارتا شکم داریم ( توی دو انتها بسته شکم ممهمه ) -
@ASMA-MORADI چون دو انتها بسته ست و پنج تا گره داریم
پس چهارتا شکم داریم ( توی دو انتها بسته شکم ممهمه )نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نوشابه مغسی مغسی
-
استارت میزنی روشن نمیشود هر چ استارت میزنی روشن نمیشود همه جا یخ بسته ... نا امید ک شدی شروع ب گریه میکنی دلش برایت میسوزد و روشن میشود ):
-
استارت میزنی روشن نمیشود هر چ استارت میزنی روشن نمیشود همه جا یخ بسته ... نا امید ک شدی شروع ب گریه میکنی دلش برایت میسوزد و روشن میشود ):
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نوشابه به نظر از شمع ماشینه ببر یه تعمیر کار خوب
-
به آخرین خط داستان ک میرسی میفهمی لیلی مجنون بود و مجنون مولوی و مولوی حافظ و حافظ دکتر شریعتی و شریعتی سیمین دانشور و سیمین حسن روحانی