هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟@D-fateme-r 
   حالا چرا بازخواست میکنی... حالا چرا بازخواست میکنی...    
 تو سایت پارسینه بودوحفظش کردم چه میدونم     
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟به من میگفته    تو ترکی مگ  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟به من میگفته    تو ترکی مگ  اها پس طرف ترک بوده         بی وفا بی وفا
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: که روبروی آب نشسته سرآب میبیند (: 
 فقط شکنجه شکنجه عذاب میبیند (:کجاا بودی نگران شدم... نوشابم نبود نگران بودم @njzamin            
- 
-HeLiUm سر زنده باشی 
- 
@D-fateme-r بخودا فالو بودی از دستی الان انفالو کردم    آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r بخودا فالو بودی از دستی الان انفالو کردم    بعدا حرف میزنم جانم  
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟به من میگفته    @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟به من میگفته    احمق مگه تو ترکی؟  
- 
-HeLiUm سلامت باشی 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟به من میگفته    احمق مگه تو ترکی؟  @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟به من میگفته    احمق مگه تو ترکی؟  مگه فقط باید به یه ترکگفتش 
- 
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نمیدونم والا اززهرا بپرس حتما یه جایی به کارش اومده   صورت مساله رو پاک نکن جانم (: 
 خودت چرا بلدیش؟به من میگفته    احمق مگه تو ترکی؟  مگه فقط باید به یه ترکگفتش @zahra-m1999 اره راس میگی به تو میگفتم   
- 
آسمان ِ آبی خوبم مرسییییی  تو چطوری عزیزم؟ تو چطوری عزیزم؟SenatOr خداروشکر 
 منم فعلا شارژم تا ببینیم کی ته میکشه باتریم باز 
- 
-HeLiUm موفق باشی 
- 
- 
@D-fateme-r 
 تو سایت پارسینه بودوحفظش کردم چه میدونم     @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 تو سایت پارسینه بودوحفظش کردم چه میدونم     آره جان عمت  
- 
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 تو سایت پارسینه بودوحفظش کردم چه میدونم     آره جان عمت  @D-fateme-r 
 بخدا راس میگم 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️