هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بنظرتون اموزش تند خوانی قرار بدم خوب میشه چن جلست ؟ romisa 18 جلسه 6 ماه طول میکشه 
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:   هلیم میگم چرا این پروفایلت با قبلیا فرق داره ؟ کلن فازش مث اونا نیس هلیم میگم چرا این پروفایلت با قبلیا فرق داره ؟ کلن فازش مث اونا نیس 
- 
بنظرتون اموزش تند خوانی قرار بدم خوب میشه 
- 
romisa 18 جلسه 6 ماه طول میکشه 
- 
romisa 18 جلسه 6 ماه طول میکشه 
- 
f r خب کجا بوده پس تا حالا  لابد مثه رمانا فراموشی گرفته بوده لابد مثه رمانا فراموشی گرفته بوده هان؟؟ هان؟؟آسمان ِ آبی ارررره 
 تاجایی ک من میدونم اون از ماشین میافته اونور واونی ک جاش سوخته یکی دیگه بوده!
 واین توی شمال بوده و فراموشی گرفته بوده !     
 هنوز پخش نشده اون قسمت البته !..      
- 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En چقد تند من هر یه ساعت نزدیک هشتاد صفحه میخونم چه خوب 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En چقد تند من هر یه ساعت نزدیک هشتاد صفحه میخونم تو سوپر منی 
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بنظرتون اموزش تند خوانی قرار بدم خوب میشه قرار بدین @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بنظرتون اموزش تند خوانی قرار بدم خوب میشه قرار بدین عکس پروفایلو عوض کردی نشناختم    
 عکس جدید مبارک 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En چقد تند من هر یه ساعت نزدیک هشتاد صفحه میخونم تو سوپر منی 
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 18 جلسه 6 ماه طول میکشه به نظرم خوبه اگه پیوسته باشه 
 وقت می کنید ؟romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 18 جلسه 6 ماه طول میکشه به نظرم خوبه اگه پیوسته باشه 
 وقت می کنید ؟من که وقت میکنم فک نکنم نفرات زیادی بخوان همراهی کنن 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En چقد تند من هر یه ساعت نزدیک هشتاد صفحه میخونم تو سوپر منی @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En چقد تند من هر یه ساعت نزدیک هشتاد صفحه میخونم تو سوپر منی  
 جدی منم میتونم 80 صفه بخونم باهاش ؟
 بادقت البته ؟
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بنظرتون اموزش تند خوانی قرار بدم خوب میشه قرار بدین عکس پروفایلو عوض کردی نشناختم    
 عکس جدید مبارک @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بنظرتون اموزش تند خوانی قرار بدم خوب میشه قرار بدین عکس پروفایلو عوض کردی نشناختم    
 عکس جدید مبارک  
 ممنون
 خوبی؟ چطور بود؟
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En چقد تند من هر یه ساعت نزدیک هشتاد صفحه میخونم تو سوپر منی  
 بادقت البته ؟romisa تو یه دقیقه من الان میتونم 3 صفحه رو بخونم البته اساتید خیلی سریع ترند 
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En چقد تند من هر یه ساعت نزدیک هشتاد صفحه میخونم تو سوپر منی  
 بادقت البته ؟

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

چند دوست
چند دوست