هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرستادم دلتون بخواااد
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Little__princess لیوان
سپاس فراوون
برادر به زحمت افتادی@Little__princess
خواهش میشه دختر آبودانی بی قراره -
f r
خیلی جالب بود!
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@G-B-A-S حقته
تیمار -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدافــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسِ همگــــــی....
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@G-B-A-S
-
خدافــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسِ همگــــــی....
@esteghlal-z خدانگهدار
-
@G-B-A-S
-
chakame میدونی چیع؟!من ساله دهم رو انسانی خوندم حالا میخوام تغیر رشته بددم برم تحربی...یعنی باید امتحانا رو بدم قبول شدم میتونم یازدهم ب بعد رو تجربی بخونم....واسع اینکع کمک میخوام چون اصلا با امتخاناش اشنا نیستم..
@esteghlal-z آها، موفق باشی.
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@esteghlal-z خداحافظ
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راسی ی سوال چطوری عکس میزارید؟
-
@esteghlal-z اولا تو نه و شما!
دوما شما که از اول نگفتین چنین چیزی رو. منم الان کتاب وزارتی دم دستم نیست.
این قسمت ها رو هم از روی کتاب کار گفتم بهتون.
ولی برای قسمت های حفظی تا اونجایی که یادم میاد، همون اصل برنولی و ارشمیدس، اندازه گیری و مدل سازی و دستگاه بین المللی، اصل پایستگی انرژی مکانیکی، توان، حالت های ماده، ویژگی فیزی مواد در مقیاس نانو، نیرو های بین مولکولی، دما و دماسنجی، مفاهیم گرما، تغییر حالت ماده و روش های انتقال گرما بخش هایی هستن که ازش سوال صحیح و غلط یا جای خالی و اینا میدن. -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده