هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
فعلا دوستان 
- 
اویلین کاری که بعد کنکور میکنم میرم سه تا بچه گربه میخرم میارم هی عکساشونو میزارم حسرت بخوریین  @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اویلین کاری که بعد کنکور میکنم میرم سه تا بچه گربه میخرم میارم هی عکساشونو میزارم حسرت بخوریین       بچه گربه حسر ت داره مگه بچه گربه حسر ت داره مگه
- 
فعلا دوستان 
- 
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 یه روز معمولی کنار طبیعت                من غلط کردم خوبه؟:/ نه    الان پاشو بیا یه صبحونه مشتی برام اماده کن الان پاشو بیا یه صبحونه مشتی برام اماده کن
 که از شش بیدارم
   آفرین دختر گلم آفرین دختر گلم
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اویلین کاری که بعد کنکور میکنم میرم سه تا بچه گربه میخرم میارم هی عکساشونو میزارم حسرت بخوریین       بچه گربه حسر ت داره مگه بچه گربه حسر ت داره مگه
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 
 به من چه خودت برو اماده کن هرچی واسه خودم اماده کردم بسه هرچی واسه خودم اماده کردم بسه بی تبیت بی وفای 
 میمون بادی پلاستیکی   
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S            حقته میمون بادی حقته میمون بادی       
 دروغ میگه این توبه کنان نیست تیر بارانش کنید         پوشو پوشووو تورو ناخوام   
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 چرا نداره گربه عشقه الان اگه درس نداشتم حتما یکی دو تا میخریدم(انگار لپ لپه)         
 من عقاب دوست دارم
 وتایگر   
 البته کاراکالم دوست دارم از همه بیشتر
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein بسلامت همچینم درشت نوشته مرضیه انگار       انگار چی  
- 
بی ادبا اینا چیه میذارینمن صبونه ام نخوردم از صبه مثه تراکتورم دارم کار میکنم  خستممم خسته خستممم خسته   
- 
@G-B-A-S 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 خب،الان دیگ باید بگم،چخبر خوبید؟
 نبودید خیلی وقتهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @G-B-A-S 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 خب،الان دیگ باید بگم،چخبر خوبید؟
 نبودید خیلی وقتهدکتر بهرام ک گور میگرفتی این همه عمر   
 علی ک این همه جواب نمیدادی، بِچِش 
- 
بی ادبا اینا چیه میذارینمن صبونه ام نخوردم از صبه مثه تراکتورم دارم کار میکنم  خستممم خسته خستممم خسته   آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بی ادبا اینا چیه میذارینمن صبونه ام نخوردم از صبه مثه تراکتورم دارم کار میکنم  خستممم خسته خستممم خسته   من ازشش درس می خونم      تازه کلی ام کار دارم تازه کلی ام کار دارم
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 چرا نداره گربه عشقه الان اگه درس نداشتم حتما یکی دو تا میخریدم(انگار لپ لپه)         
 من عقاب دوست دارم
 وتایگر   
 البته کاراکالم دوست دارم از همه بیشتر

ردپا
ردپا

️
️ ️
️