هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@i-sorna واای امادگی دفاعی:confused_face: یه معلمیم داشتیم هر روز درس میپرسید نفری یه سوال:face_with_tears_of_joy: چه درس مزخرفی بود :frowning_face: صد رحمت به تاریخ:confused_face:
-
@i-sorna واای امادگی دفاعی:confused_face: یه معلمیم داشتیم هر روز درس میپرسید نفری یه سوال:face_with_tears_of_joy: چه درس مزخرفی بود :frowning_face: صد رحمت به تاریخ:confused_face:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اععع
خوب بود ک 😂😂من دوسش داشتم 😂😂😂 -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اععع
خوب بود ک 😂😂من دوسش داشتم 😂😂😂f r برو بابا کجاش خوب بود
جنگ نرم چیست:face_with_tears_of_joy: تهاجم فرهنگی را در یک سطر توضیح دهید:face_with_tears_of_joy: -
f r برو بابا کجاش خوب بود
جنگ نرم چیست:face_with_tears_of_joy: تهاجم فرهنگی را در یک سطر توضیح دهید:face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی 😂😂😂اسون بودن انصافی 😂😂ولی الان ی خطم ازش یادم نمیاد :/ از بس علاقه داشتم و زیاد بود علاقه ام یادم رفت 😑😂😂😂😂
-
آسمان ِ آبی البته امسال خیلی باحال میشه میبرنمون میدان تیر تیر میزنیم تو چشم دشمن😂
لباس رزم و تفنگ و پرچم کو
میکروفنو یه لحظه بده من عمو😂😂
همه بر پا به نام وطن برپا
😂 -
@i-sorna یا ابولفضلل😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فقط دوسال از خواهر کوچیه ام بزرگتری😂😂😂اونم متولد۸۳هست😂😂😂😂پس درس گفتم ۳سال بزرگترم 😑😐😂😂😂
-
@i-sorna یا ابولفضلل😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فقط دوسال از خواهر کوچیه ام بزرگتری😂😂😂اونم متولد۸۳هست😂😂😂😂پس درس گفتم ۳سال بزرگترم 😑😐😂😂😂
-
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r مهم اینکه همه مال قرن ۱۳۰۰ایم😂😂
نظام قدیم آفرینشیم😂😑