هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Miladsaeedi واقعا میگی جدی میگویی؟
@Mr-Dr-En 😂😂😂
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کاشکی گوشیمو جواب نمیدادم:persevering_face:
چی شده مگه؟
@Miladsaeedi دوستم زنگ زد و بدون مقدمه گف فلانی تصادف کرده حالش خوب نیس:confused_face: تا چند لحظه اول حس کردم نفسم بالا نمیاد:confounded_face: براش دعا کنین
-
فااطمه 😂😂😂
تیکه کلام روزی ۳ ۴بار تکرار میکنن
روزی ۳ ۴ بار میگی شب بخیر؟😐😂@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه 😂😂😂
روزی ۳ ۴ بار میگی شب بخیر؟😐😂آره مثلا یکی که داره یه چیزی میپرسه که بهش ربطی نداره یا لاف میزنه که فلان کارو انجام دادم ولی اشتب درمیاد بهش میگم شب بخیرررر 😂😂😂😐
-
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه 😂😂😂
روزی ۳ ۴ بار میگی شب بخیر؟😐😂آره مثلا یکی که داره یه چیزی میپرسه که بهش ربطی نداره یا لاف میزنه که فلان کارو انجام دادم ولی اشتب درمیاد بهش میگم شب بخیرررر 😂😂😂😐
-
تند تند تایپ نکنییییییییییید:face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose:

oooooooo ما تند تایپ نکنیم حوصلمون سر میره
-
فااطمه 😂😂😂
-
@Miladsaeedi دوستم زنگ زد و بدون مقدمه گف فلانی تصادف کرده حالش خوب نیس:confused_face: تا چند لحظه اول حس کردم نفسم بالا نمیاد:confounded_face: براش دعا کنین
آسمان ِ آبی
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ -
تند تند تایپ نکنییییییییییید:face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose: :face_with_steam_from_nose:

-
oooooooo ما تند تایپ نکنیم حوصلمون سر میره
-
فااطمه 😂😂😂
فااطمه عجججججب😂😂😂
-
فااطمه عجججججب😂😂😂
-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

با تشکر از شما دوست عزیز وگرامی 😑
-

دلم مسافرت میخواد 😭
شمااااال
طبیعت
هووف
آخه تهران چیه 😐😂شماچیییییییییی؟
-

دلم مسافرت میخواد 😭
شمااااال
طبیعت
هووف
@Little__princess تهران که عالی ترین جاعه من از تهران برم بیرون هم صحبت نداشته باشم زهرم میشه
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه عجججججب😂😂😂
مش رجب 😂😂😂
یادش بخیر دوران دبستان😐😂
#نوستالژی -

دلم مسافرت میخواد 😭
شمااااال
طبیعت
هووف
@Little__princess همین الان دلم میخواد یکی این گوشیو جواب بده بگه حالش خوبه خوبه
-
@Little__princess تهران که عالی ترین جاعه من از تهران برم بیرون هم صحبت نداشته باشم زهرم میشه
@Mr-Dr-En
شما بچه تهرانید؟