هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@zahra-m1999 من تلوزیون نگا نمیکنم خواهرم میگه تیتراژه  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
 بگیییید     
- 
مبیناااااا 
 ویسگونی خودتی
 ویسگونی چیه   
 ویس +گونی
 یعنی چی   
- 
 بگیییید     
- 
@Mr-Dr-En 
 ندارم یه نفر دیگه هم از من پرسیدمبیناااااا ساعتگرد باید بچرخید خودرویی که سمت راسته حق تقدم عبور داره ی چهار راه رو فرض کنید کامیون بالا سواری سمت راست و دوچرخه پایین اول کامیون میره بعد سواری بعد دوچرخه 
- 
 بگیییید     
- 
- 
مبیناااااا هن؟ 
- 
مبیناااااا 
 ویسگونی خودتی
 ویسگونی چیه   
 ویس +گونی
 یعنی چی   
- 
مبیناااااا ساعتگرد باید بچرخید خودرویی که سمت راسته حق تقدم عبور داره ی چهار راه رو فرض کنید کامیون بالا سواری سمت راست و دوچرخه پایین اول کامیون میره بعد سواری بعد دوچرخه @Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مبیناااااا ساعتگرد باید بچرخید خودرویی که سمت راسته حق تقدم عبور داره ی چهار راه رو فرض کنید کامیون بالا سواری سمت راست و دوچرخه پایین اول کامیون میره بعد سواری بعد دوچرخه اها یعنی یه نوع اون وسیله بستگی نداره نه؟ 
- 
همتون میگید شیطون 
 من به این مظلومی   آی ام مظلوم   
- 
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 من تلوزیون نگا نمیکنم خواهرم میگه تیتراژه  :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:اره فکر کنم 
 ولی قشنگه دوسش دارم اهنگش
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess این خز بازیا چیه   ای گفتی 
 مرضی به مامانم گفتم زنگ بزن
 گفت کار خودت خودت انجام بده     
- 
- 
چه خبره اههه 
 یواش دیگه همه باهم شولوغ کردید
- 
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مبیناااااا ساعتگرد باید بچرخید خودرویی که سمت راسته حق تقدم عبور داره ی چهار راه رو فرض کنید کامیون بالا سواری سمت راست و دوچرخه پایین اول کامیون میره بعد سواری بعد دوچرخه اها یعنی یه نوع اون وسیله بستگی نداره نه؟ مبیناااااا نداره 
- 
همتون میگید شیطون 
 من به این مظلومی   آی ام مظلوم   @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همتون میگید شیطون 
 من به این مظلومی   آی ام مظلوم   جون عمه ت      
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miladsaeedi حاجی من طناب ندارما. یه نخ پوسیده ست   نه بابا من شما را الگو میبینم... 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️