سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
@sabajojoo;5230 said:
تودرس زبان فارسی مشکل دارم لطفاکتاب کارمعرفی کنید؟:34:
گاج محوری (سبز)
-
تودرس زبان فارسی مشکل دارم لطفاکتاب کارمعرفی کنید؟:34:
-
با سلام خدمت آقای سلیمانی
من امسال پشت کنکور هستم و در تست زدن دیفرانسیل خیلی مشکل دارم.به نظر شما چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟کتاب آبی کانون و نشر الگو رو هم دارم ولی هیچ کمکی بهم نکرد.
یکی از بچه ها کتاب دیفرانسیل کوله پشتی(مولف آقای عباس مرادی) رو بهم معرفی کرده به نظر شما کتاب خوبیه؟ -
@sabajojoo;5209 said:
خیلی دمدمی مزاجم هرروزیچیزی میخااااااام
سرجلسات امتحانی زودخسته میشم:grumpy:اینجوری میشم 10دقیقه بعدش
دوست دارم همه چیوکامل یادبگیرم ولی وقت زیادی میخادومن خسته میشم
دوست دارم یکی هی باهام حرف بزنه ومن امیدبگیرم وبرم دنبال درسم
کلا:23:حوصله هیچی وندارم باهمه هم دعوامیکنم عین ببرشدم پاچه همرومیگیرم توخونه هم فرمانروایی میکنم:friendly_wink:(ببرحیوون سال تولدم:59:)
هروقتم استرس میگیرم انقدرحرف میزنم خودمم نمیفهمم چی میگم ازهردری حرف میزنم وبه سیم آخرم که برسم میخندم وبعدشم گریه میکنم:70:
استعدادم خیلی زیاده فقط این وجدان خبیس من اجازه نمیده درس بخونم :23:خاک توسرهرچی وجدانه اه اه اصلامارواززندگی انداختهمهمترین عامل نداشتن اعتمادب سقفم :23:فامیلای اجنبی مون هستن.فقططططططط ازدرس حرف میزنن لامصبافکرمیکنن چون من اطلاعات عمومیم خیلییییی زیاده:34:حتمارتبه1کنکورمیشم :23:دیگه نمیدونن ازآخررتبه1میشم
**اونقد که تو استرس داری والا من استرس کنکور ندارم!!!
زیاد به خودت سخت نگیر و با این افکار فکرتو درگیر نکن
ببین امسال امتحان نهایی داری تمام تلاشتو بذار رو امتحان نهایی بعدش اگه وقت کردی یکم تست کار کن
نمیخواد زورکی خودتو بکشی جلو همراه با مدرسه پیش برو ولی با دقت و حوصله بخون
موفق باشی
** -
@sabajojoo;5209 said:
خیلی دمدمی مزاجم هرروزیچیزی میخااااااام
کلا:23:حوصله هیچی وندارم باهمه هم دعوامیکنم عین ببرشدم پاچه همرومیگیرم توخونه هم فرمانروایی میکنم:friendly_wink:(ببرحیوون سال تولدم:59:)
هروقتم استرس میگیرم انقدرحرف میزنم خودمم نمیفهمم چی میگم ازهردری حرف میزنم وبه سیم آخرم که برسم میخندم وبعدشم گریه میکنم:70:
استعدادم خیلی زیاده فقط این وجدان خبیس من اجازه نمیده درس بخونم :23:خاک توسرهرچی وجدانه اه اه اصلامارواززندگی انداختهمهمترین عامل نداشتن اعتمادب سقفم :23:فامیلای اجنبی مون هستن.فقططططططط ازدرس حرف میزنن لامصبافکرمیکنن چون من اطلاعات عمومیم خیلییییی زیاده:34:حتمارتبه1کنکورمیشم :23:دیگه نمیدونن ازآخررتبه1میشم
!
اینجوری پیش بری گند میزنی به کنکور و همه چيز مث من.اینکه میگین وقت کمه نه اینطور نیست ذهنیتتون رو عوض کنین.
رتبه 1کنکور تجربی یکی از سالها معدل دیپلمش 11 بود.اگه تلاشتون مستمر باشه همه چیز درست میشه .
اصلا کارت به حرفهای دیگران و فامیل نباشه همه چیز میگذره و فراموش میشه. بشین ببین واسه درس خوندن چه نیاز داری همه چیز رو در حد قابل قبول کن و با منابعی که راحتی باهاشون درس بخوان. وقتی درس میخوانی به این فکر کن که درسو بفهمی و در آینده بتونی به کسی اون درسو یاد بدی.
نمیخواد تمام روز درس بخوانی واسترس داشته باشی تو همین سال سوم رو امسال در حد خوب بخوان.
تابستون میتونی کل پایه رو جمع کنی واسه پیش هم با آلا از تابستون پیش برو . . نتیجه این کارا در نهایت میشه موفقیت..
تصمیم با شماست.اما کاری که به صلاح شماست.اینه.
حالا من این همه گفتم شما دوباره یه چیز دیگه میگین !
ببین دو ماه گذشت اما شما هنوز تصمیم درست نگرفتین و اگر همینطور پیش بره هیچی عایتون نمیشه.
دوباره میگم کارتون به فامیلاتون نباشه چیزی که مهمه آیندتونه نزارین خراب شه!sent from my gt-i9300 using tapatalk
-
@alisoleimani;5201 said:
سلام. چرا؟؟؟
بیشتر توضیح بدیدخیلی دمدمی مزاجم هرروزیچیزی میخااااااام
-
@sabajojoo;4906 said:
من اعتمااااااااادب نفس ندارممممممممممممم
سلام. چرا؟؟؟
بیشتر توضیح بدید -
من اعتمااااااااادب نفس ندارممممممممممممم
-
@sabajojoo;4823 said:
:69:نمیتونمممممممم برنامه ریزی درستی بکنم واگه درست میکنم نمیتونم باهاش پیش برم وکلاخیلییییی خیلی زودحوصلم سرمیره وخسته میشم والان سوم تجربیم ورقابت توی کلاسمون شدیداااااابالاست:2:اصن هرشب گریه میکنم ازشدت استرس خیلیم سردرددارم:grief:تاامتحانات ترمم میخام صددرصدکتاباروکامل یک دورتموم کنم چیکاااااااااااااااااااااارکنممممممممممممممم؟:2::2::2::2::33:
سلام بر شما . متاسفانه خیلی از داوطلبین و دانش آموز های ما خودکار نیستند و باید حتما یک اجبار روی اونها باشه . پیشنهاد میکنم در یک آزمون آزمایشی شرکت نمایید. یا با بنده تماس بگیرید و خودتون رو معرفی کنید . متشکر 09163665561
-
@پیشتاز;4808 said:
با سلام و عرض ادب
جناب آقای سلیمانی ضمن تشکر از زحمات شما
یک سوال داشتم البته ببخشید در این تایپیک مطرح کردم .
میخواستم بدونم آخرین رتبه های مجاز برای روزانه حدودا چقد هست . برای رشته ریاضی و انتخاب رشته های فنی مهندسی باید رتبه درچه حدودی باشه.
مثلا کسی که رشتش ریاضی هست و میخواد رشته های فنی دانشگاه های روزانه رو بیاره ( فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه یا کدوم شهر ) باید رتبش حدودی چقد باشه .
امیوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم .
با تشکر از شماسلام . متشکر از لطفتون ...
این رتبه برای هر منطقه متفاوت هست و هر سال تغییر میکنه ... -
@**مهدی**;4766 said:
یعنی با برنامه قلمچی پیش نرم؟ و خودم از پایه شروع کنم.؟
سلام. خودتون هم میتونید برنامه ریزی کنید اما آزمون ها کمی انگیزه ایجاد میکنند
-
@eli1375;4833 said:
سلام...برای کسی که معدلش 17 ایا دیپلم دوم گرفتن تو رشته انسانی میتونه بهش کمک کنه تو کنکورتجربی یابه ضررشه؟؟
سلام لطفا زیاد گوش به شایعات ندید و اینقدر کنکور رو برای خودتون سخت نگیرید اصلا لازم نیست
-
سلام...برای کسی که معدلش 17 ایا دیپلم دوم گرفتن تو رشته انسانی میتونه بهش کمک کنه تو کنکورتجربی یابه ضررشه؟؟
-
@sabajojoo;4823 said:
:69:نمیتونمممممممم برنامه ریزی درستی بکنم واگه درست میکنم نمیتونم باهاش پیش برم وکلاخیلییییی خیلی زودحوصلم سرمیره وخسته میشم والان سوم تجربیم ورقابت توی کلاسمون شدیداااااابالاست:2:اصن هرشب گریه میکنم ازشدت استرس خیلیم سردرددارم:grief:تاامتحانات ترمم میخام صددرصدکتاباروکامل یک دورتموم کنم چیکاااااااااااااااااااااارکنممممممممممممممم؟:2::2::2::2::33:
اولا تا وقتی ک بگی نمیتونم ..نمیتونی.دیدگاهت رو عوضکن
تو الا ن وقتت زیاده و میتونی با یه برنامه سبک هم به درس برسی هم تفریح داشته باشی .
اگه هی فکر کنی و این برنامه و اون برنامه کنی و استرس داشته باشی تا چشم به هم بزنی میبینی نه درس خوندی نه تفریح کردی نه هیچ کار دیگه ای .پیشنهادم اینه با یه برنامه سبک پیش برو و فکر کار تستی زیاد نباش و تمرین حل کن ومفهوم درسا رو بفهم.کلا روزی 3 ساعت بخونی خیلی خوبه وبه همه چیز میرسی. -
-
با سلام و عرض ادب
جناب آقای سلیمانی ضمن تشکر از زحمات شما
یک سوال داشتم البته ببخشید در این تایپیک مطرح کردم .
میخواستم بدونم آخرین رتبه های مجاز برای روزانه حدودا چقد هست . برای رشته ریاضی و انتخاب رشته های فنی مهندسی باید رتبه درچه حدودی باشه.
مثلا کسی که رشتش ریاضی هست و میخواد رشته های فنی دانشگاه های روزانه رو بیاره ( فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه یا کدوم شهر ) باید رتبش حدودی چقد باشه .
امیوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم .
با تشکر از شما -
آقای سلیمانی چرا جواب منو نمیدین .
-
@alisoleimani;4734 said:
سلام ابتدا مروری بر مباحث پایه و اول دبیرستان ( بخصوص اتحادها و مثلثات ) کنید سپس کتاب انتشارات فاطمی / ژرف اندیشان / نوبل / مهر و ماه و یا توفیقیات تهیه و شروع به مطالعه کنید و حتما نونه سوالات امتحانی و خودآزمایی ها رو حل کنید. سعی کنید ابتدا تشریحی یاد بگیرید و کمتر دنبال راه های خلاصه باشید و بعد از حل 40 الی 50 نمونه سوال امتحانی از هر مبحث دنبال تستهای استاندارد تالیفی ( فقط از یک مولف ) بروید و تستهای سراسری تقریبا آسان رو حل کنید .
در ریاضی تمرین و ممارست و ریاضت بسیار کارآمد هستیعنی با برنامه قلمچی پیش نرم؟ و خودم از پایه شروع کنم.؟
-
سلام ابتدا مروری بر مباحث پایه و اول دبیرستان ( بخصوص اتحادها و مثلثات ) کنید سپس کتاب انتشارات فاطمی / ژرف اندیشان / نوبل / مهر و ماه و یا توفیقیات تهیه و شروع به مطالعه کنید و حتما نونه سوالات امتحانی و خودآزمایی ها رو حل کنید. سعی کنید ابتدا تشریحی یاد بگیرید و کمتر دنبال راه های خلاصه باشید و بعد از حل 40 الی 50 نمونه سوال امتحانی از هر مبحث دنبال تستهای استاندارد تالیفی ( فقط از یک مولف ) بروید و تستهای سراسری تقریبا آسان رو حل کنید .
در ریاضی تمرین و ممارست و ریاضت بسیار کارآمد هست -
@**مهدی**;4702 said:
سلام آقای سلیمانی من ریاضی رو چطو بخوانم که بتونم تستهارو جواب بدم من کتاب درسی رو میخونم ودرسنامه کتاب آبی قلمچی هم .اما بازم تو حل سولات مشکل دارم
اقای سلیمانی معمولن میگه کتاب متناسب با خودتون انتخاب کنید...
من هم مشکل شما رو داشتم اقای سلیمانی گفت انتشارات فاطمی بگیر چون دیفرانسیلش کمیابه به جاس ژرف اندیشانو بهم پیشنهاد کردن.عالی بود
پست 181 از 263