هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
اقا منم نمیدونم  
 فقط در حد حدسه 
 میترسم بگم اون نباشه 
- 
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999    پنج هزار بده خودم دود مکنم پنج هزار بده خودم دود مکنم      دو هزار بده خودم دود می کنم دو هزار بده خودم دود می کنم      
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 ۵۰۰تومنی رد کنید حل میکنم خودم      برو عامو         چه خبره چه خبره
 پنج تومن    
 پنج تک تومنی هااااا    @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 ۵۰۰تومنی رد کنید حل میکنم خودم      برو عامو         چه خبره چه خبره
 پنج تومن    
 پنج تک تومنی هااااا    فقط نمی دونم از کجا پیدا کنم براش       
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 ۵۰۰تومنی رد کنید حل میکنم خودم      برو عامو         چه خبره چه خبره
 پنج تومن    
 پنج تک تومنی هااااا    
- 
اقا منم نمیدونم  
 فقط در حد حدسه 
 میترسم بگم اون نباشه آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اقا منم نمیدونم  
 فقط در حد حدسه 
 میترسم بگم اون نباشه      
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 منظورم ۵۰۰تومنی بود نصف هزارتومن    پنج تک تومنی میدونی چیه !!!!!      
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 یعنی صد تیر واسه کشتن تو کمه revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 یعنی صد تیر واسه کشتن تو کمه    
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 یعنی صد تیر واسه کشتن تو کمه نه دیگه من نمی زارم بکشیدش       @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 یعنی صد تیر واسه کشتن تو کمه نه دیگه من نمی زارم بکشیدش       شما هم بعد اون میزنم   
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 یعنی صد تیر واسه کشتن تو کمه نه دیگه من نمی زارم بکشیدش       شما هم بعد اون میزنم   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 یعنی صد تیر واسه کشتن تو کمه نه دیگه من نمی زارم بکشیدش       شما هم بعد اون میزنم   نچ 
 متحد میشیماااا  
 دخترا رودست کم نگیرید   
- 
پاشید برید سر درستون کنکور از آنچه در روزشما رمی بینید به شما نزدیک تر است       
 (میدونم با خوندن این جمله دلتون می خواد خفه ام کنید ) )

ردپا
ردپا

️
️ ️
️