هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 منو میگی؟@moein0614 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 
 منو میگی؟چی؟کجا؟  
- 
revival 
 چه دل خجسته ای داره این!

- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
 منم بنویسم ینی نام کاربریشون مشخص نیست 
    @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   نه دیگه شناخته شدیه     
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اووه نوشابه هم اومد...    
 من نع معین میشناسم دیگ نع بهار،فقط این     بزن و بکش هر چه معین است و بهار بزن و بکش هر چه معین است و بهار
 که امده اینجا ، کنار تو ، نگار   
 خیلی انیمیشنه باحال بود امشب برنامشو دان میکنم جوابتو میدم  @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اووه نوشابه هم اومد...    
 من نع معین میشناسم دیگ نع بهار،فقط این     بزن و بکش هر چه معین است و بهار بزن و بکش هر چه معین است و بهار
 که امده اینجا ، کنار تو ، نگار   
 خیلی انیمیشنه باحال بود امشب برنامشو دان میکنم جوابتو میدم                
- 
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   SenatOr 
 شفاف ساز ی کن                     
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   نه دیگه شناخته شدیه     @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   نه دیگه شناخته شدیه     نوشتم   
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   نه دیگه شناخته شدیه     نوشتم   SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   نه دیگه شناخته شدیه     نوشتم        
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه اسمشونو نوشتن رو امضاشون  
 مد شده؟
    مال منم مشخص نیس   نه دیگه شناخته شدیه     نوشتم   SenatOr 
 Sin.Non
 ترجمه؟
- 
- 
SenatOr 
 Sin.Non
 ترجمه؟
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حال الانم   
  واای خدا اونی ک دست میگیره روسرش میاد جلو منم    
- 
SenatOr 
 :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حال الانم   
  واای خدا اونی ک دست میگیره روسرش میاد جلو منم    revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حال الانم   
  واای خدا اونی ک دست میگیره روسرش میاد جلو منم    حس میکنم اون قرمزه امینه   
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حال الانم   
  واای خدا اونی ک دست میگیره روسرش میاد جلو منم    حس میکنم اون قرمزه امینه   @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حال الانم   
  واای خدا اونی ک دست میگیره روسرش میاد جلو منم    حس میکنم اون قرمزه امینه   اون لباس آبیه هم میلاده،هی هست عقب اخه    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️