هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K 
 خیلی کُلی ان،میفتاد اخر بهتر بود؟!نمیدونم خب تو نخوندی = | ؟ 
- 
mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خوشبحالتون .. 
 من نمیخوام برم دانشگاه اشتباه نکن 
 دانشگاه خیلی بهتر از کنکوره
 لااقل میدونی مسیر تحصیلت قراره به کجا بره فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خوشبحالتون .. 
 لااقل میدونی مسیر تحصیلت قراره به کجا بره و اگه اون مسیرو نخوای چی..؟   
- 
@milad91 والا من گیج شدم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
واقعا ازمونای قلم چیازمونه دمش گرم مخم یکم حرکت کرد 
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خوشبحالتون .. 
 لااقل میدونی مسیر تحصیلت قراره به کجا بره و اگه اون مسیرو نخوای چی..؟   mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mahtab-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خوشبحالتون .. 
 لااقل میدونی مسیر تحصیلت قراره به کجا بره و اگه اون مسیرو نخوای چی..؟   اون دیگه برمیگرده به تو 
 باید ببینی برای اون هدفی که مدنظرت بوده چقدر تلاش کردی 
- 
@milad91 ساکت بودن بهتره هم صحبت نداریم 
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud جان جانت سلامت تالار ساکت شد خواستم آماده ها رو بسنجم    
- 
- 
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud قربونت  خواهش میکنم 
 5000 تومن میشه   یاد اون اقا میلاد افتادم 
 کلا هرچی بهش میگفتی میگفت پول 
- 
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: masoud قربونت  خواهش میکنم 
 5000 تومن میشه   یاد اون اقا میلاد افتادم 
 کلا هرچی بهش میگفتی میگفت پول 
- 
masoud شام؟ 
- 
فااطمه میخواستم همینو بگم    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️