شروع کنکور۹۸
-
@MM-zahed
خب نشد دیگه زدتر شروع کنیم
-
امروز ۴ساعت
۱ساعت ونیم زیست
۱ساعت فیزیک
ی نیم ادبیات
۱ساعت شیمی
نسبت ب دیروز پیشرفت -
@MM-zahed
خب نشد دیگه زدتر شروع کنیم
فاطمه ـ بوشهر
مهم نیست مهم اینه که وقت مونده رو از دست ندین وخوب ازش استفاده کنین -
فاطمه ـ بوشهر
مهم نیست مهم اینه که وقت مونده رو از دست ندین وخوب ازش استفاده کنین@MM-zahed اره
-
@MM-zahed اره
فاطمه ـ بوشهر
امسال کنکور دادین؟ -
فاطمه ـ بوشهر
امسال کنکور دادین؟@MM-zahed اره دومین کنکورم بود
-
@MM-zahed اره دومین کنکورم بود
فاطمه ـ بوشهر
خب خوبه که از4 ساعت شروع کردین منم همین جور شروع کردم اما حتما میدونید که 4ساعت برای رشته ی تجربی کافی نیست نمی خوام ناامید بشی اماتلاشت رو بیشترکن موفق باشید -
@elhame-H مگه شما نمیتونید؟
-
@elhame-H یه سوال بپرسم؟
-
@elhame-H چند ساعت تو انجمن فعالیت میکنی؟
-
@MM-zahed
بیکارم دیگه
روزی چندبارمیام ببینم کسی سوالی چیزی نپرسیده
هربار شاید خیلی بشه یک ربع
نمیام یدفعه چندساعت.به جز شبا که خوابم نمیبره@elhame-H بیکار باید به من گفت که منتظر نتایج م نگاه کن برای شماکه می خواهی دوباره کنکور بدی خوب نیست که وقتت رو اینجا حدر بدی توکل کن شروع به درس خوندن کن نگران نباش خداخوب بلده همه جی رو درست کنه توکه نمی خوای سال بعد هم پشت کنکور بمونی می خوای؟ راستی رشتتون چیه؟
-
@elhame-H بیکار باید به من گفت که منتظر نتایج م نگاه کن برای شماکه می خواهی دوباره کنکور بدی خوب نیست که وقتت رو اینجا حدر بدی توکل کن شروع به درس خوندن کن نگران نباش خداخوب بلده همه جی رو درست کنه توکه نمی خوای سال بعد هم پشت کنکور بمونی می خوای؟ راستی رشتتون چیه؟
-
@MM-zahed
خب منم انتخاب رشته کردم و منتظر نتایجم
رشتمم تجربیه.اصن چ بخوام چ نخوام باید برم امسال@elhame-H خب خوبه موفق باشی ببخشید فکر کردم موندی برای سال بعد
-
همیاران گرامی معرفی میکنید؟
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟ -
@MM-zahed , @elhame-H
-
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟فاطمه ـ بوشهر در شروع کنکور۹۸ گفته است:
همیار چ درس هایی هستید؟
چی شد همیار شدین ؟اینجا هست https://forum.alaatv.com/topic/7753/معرفی-همیار-های-جدید/11