هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@i-sorna
یکه یکه دانشما
یکه =بزرگ
دانیشما=حرف نزن
چقد سخته
آسمان ِ آبی خیلی هم اسونه
-
سلام
تکراري باشه چرا که نه برين بحث آزاد رو ببينيد اگه مورد مشابه نباشه موردي نداره اگه باشه که قفل ميشه@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
تکراري باشه چرا که نه برين بحث آزاد رو ببينيد اگه مورد مشابه نباشه موردي نداره اگه باشه که قفل ميشهمیخوام یه تاپیکی بزنم عکس و پستای قشنگمون رو بزاریم اون تو
چطوره تکراریه ؟؟؟ -
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r سن قاریشما ایسترم جوریام
میگه تو دخالت نکن میخوام درستش کنم
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r سن قاریشما ایسترم جوریام
میگه تو دخالت نکن میخوام درستش کنم
حیف نمیشه اینجا چیزی بگم
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
تکراري باشه چرا که نه برين بحث آزاد رو ببينيد اگه مورد مشابه نباشه موردي نداره اگه باشه که قفل ميشهمیخوام یه تاپیکی بزنم عکس و پستای قشنگمون رو بزاریم اون تو
چطوره تکراریه ؟؟؟ -
چه حس عجیبی داره یهوو رقم دهگان سنت بشه 2
20سالگیم بحران داره؟ -
چه حس عجیبی داره یهوو رقم دهگان سنت بشه 2
20سالگیم بحران داره؟آسمان ِ آبی اره
من ۱۹سالمه -
آسمان ِ آبی اره
من ۱۹سالمهf r منم
ولی 20سالگی همیشه تو ذهنم یه سن خاص بوده... -
f r روی صندلی دادگاه نمیتواند درست بنشیند هی در و دیوار را نگاه میکند گویا از حضار میخواهد که چسبی که روی دهانش زده اند را باز کنند ولی حضار واکنشی نشان نمیدهند قاضی بار دیگر ظالمانه داد میزند متهم ردیف اول آقای ..... شما به مجازات تحقیر تا نابودی دهه هفتادی ها محکوم میشید اگر حرفی دارید بگویید میخواهد با دستان بسته اش دهنش را باز کند و فریاد بزند و چیزی بگوید ول قاضی اینبار محکمتر میگوید : حقته
-
f r روی صندلی دادگاه نمیتواند درست بنشیند هی در و دیوار را نگاه میکند گویا از حضار میخواهد که چسبی که روی دهانش زده اند را باز کنند ولی حضار واکنشی نشان نمیدهند قاضی بار دیگر ظالمانه داد میزند متهم ردیف اول آقای ..... شما به مجازات تحقیر تا نابودی دهه هفتادی ها محکوم میشید اگر حرفی دارید بگویید میخواهد با دستان بسته اش دهنش را باز کند و فریاد بزند و چیزی بگوید ول قاضی اینبار محکمتر میگوید : حقته
-
f r منم
ولی 20سالگی همیشه تو ذهنم یه سن خاص بوده...آسمان ِ آبی اره