بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍
image (1).png
سوال 21
مقدار زاویه A رو خب نمیدونیم ما بعد 2bc کسینوس A رو برای A چهل و پنج درجه جایگذاری کرد و شد bcرادیکال دو بعد هر دو اینها برابر هم قرار داد شد چهل و پنج که مشخص بود! چون ازش برای حل استفاده کرد ولی نه صورت سوال اطلاعاتی داده من نه همچنین چیزیو از عبارتی که داده متوجه میشم لطفا توضیح بدید باتشکر
PhotoCache_1689705949889.jpg
سلام دوستان، این تست از کتاب نردبام دهم خیلی سبز به قلم حمید گلزاری هست، در پاسخنامه گفته شده پاسخ تست گزینه 3 هست، البته که لزوما در گزینه 3 منجر به رسم نیمساز نمیشه! چون که اشاره نکرده که دو کمان به مرکز A و B باید شعاعی برابر داشته باشن!
اما سوال من این هست که چرا گزینه 1 باعث رسم نیمساز میشه؟؟؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
-
@_azar_خواهش
کتاب تست نداره؟تمرینای کتاب؟ آزمونای موسسات مختلف از این مبحث؟
هرچندتا سوال شد پیدا کردین حالا من شاید زیاد گفتم -
@milad91 تشکر
اون مجموعه تستو که میگین آخه چطوری همش شبیه این باشه؟
این یه تیپ خاصه فقط -
@_azar_ میدونم. ولی خو مگه فقط همین یه سوال موجوده فقط ازین تیپ؟
-
@milad91 بریم بگردیم ببینیم جوینده یابنده بودو نقض میکنیم یا پیدا میشه!
ممنونم از شما
البته دوستان دیگه هم لطفا نظرسونو بگن -
@milad91 در هندسه و استدلال گفته است:
@_azar_ سلام
پیشنهاد میکنم چندتا(مثلا ۱۰ الی ۱۵تا) سوال اینجوری رو راه حلشونو نگاه کنین با دقت و برای خودتون تحلیل کنین. و بعد از اول سعی کنین خودتون همون سوالارو حل کنین . بعدش چندتا سوال جدید رو حل کنین ببینین اگه بازم مشکلتون حل نشد بنظرم بهتره هروقت به همچین سوالی برخورد کردین یه نگاه چپ چپ بکنین بهش و ازش رد بشین بدون اتلاف وقتمیلاد داداش ی تیکه رو میخوام بات شدیدا مخالفت کنم
ریاضی نوشتنیه نه نگاه کردنی ! هیچوقت فکر نکنید اگع سوالی رو جوابشو خوندید میتونید اونو یاد هم بگیرید
تا با قلم خودتون و با فکر خودتون بدون حفظ کردن جواب و با استدلال ی سوال رو حل نکنید ، اون سوال رو یاد نگرفتید -
@_azar_ در هندسه و استدلال گفته است:
@milad91 بریم بگردیم ببینیم جوینده یابنده بودو نقض میکنیم یا پیدا میشه!
ممنونم از شما
البته دوستان دیگه هم لطفا نظرسونو بگنتست زیاد حل کن
این باعث میشه سوال رو نگاه کنی راه حل ها به ذهنت برسه
اگه تسلطت زیاد باشه و سوالی رو ببینی و متوجه شی بلد نیستی بدون استرس ازش رد میشی و تایمتو نمیسوزونی چون ب خودت ایمان داری ک بلدی ! اگه نیستی پس سواله زیادی سخته و بقیه هم حلش نمیکنن
اگه هم بقیه حلش کنن تو توی اون تایمی ک اونا گذاشتن تعداد سوال بیشتری رو حل میکنی -
sobhawn
نوکرتم داداش
منم باهات موافقم بشدت
شاید اون چیزی که توی ذهنم بود رو نتونستم خوب بنویسم برای دوستمون. ولی حرفت کاملاااا درسته
من هروقت درس میخونم. جزوه رو میذارم جلوم و دونه به دونه. حتی ساده ترین سوالاش رو هم حل میکنم. اگر حتی مطمئنم بلدم. بازم حل میکنمش چند باره -
sobhawn ممنونم از توصیه های خوبتون
فقط یه نکته
من فک میکنم دقیق نتونستم منظورمو برسونم
ببینید من نمیگم سوالو بلد نیستم کلا
مشکل من اینه که تو هر گزینه یه فرض داریم یه حکم
ما با توجه به مفروضات سعی میکنیم به حکم برسیم
وقتی داریم روش فک میکنیم نمیتونیم بفهمیم این حکم اصلا اثبات شدنیه؟ شاید کلا نشه بهش رسید اگه گزینه ی غلط باشه!
شایدم جواب همینه پس باید جدی تر روش فک کنم.
ذهنو داشته باشین !
من خودم دیدم با قیافه ی گزینه یک راهی واسه اثبات به ذهنم نرسید رفتم گزینه دو
تو دو هم همین اتفاق افتاد رفتم سوال بعد اصن احساس کردم زمانبره
موقع تحلیل کلید جلوم بود که 3 میشه
تو 10 ثانیه خودم از فرض گزینه سه به حکمش رسیدم
ینی جوابو بدونی خیلی سادست حلش
ندونی تو برزخی سر هر گزینه
واسه همین میخوام بدونم استراتژی حل این سوال چیه؟@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار
تو این پست بهتر منظورمو رسوندم فک کنم -
@_azar_ متوجه سوالت هستم
اگه ریاضی فیزیک هستید تو سوالات اثباتی فرض خلف هم خیلی جاها میتونه بهتون کمک کنه