هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@miladsaeedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آهنگ شاد
ر ق ص:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه چون کتونی و کوله میخام نمبخرن برام
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کاش دلیل افسردگی همه این بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه چون کتونی و کوله میخام نمبخرن برام
پس بیا باهم افسرده شیم 😢😢
منم یه کتونی خیلی خوشگل دیدم ولی چون خواهرم قرار بود خرید کنه مجبور شدم فعلا نخرمش به دلم هست 😢 -
-
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
من آهنگ عربی شاد دارم
ولی مسولیت رگ به رگ شدن گردنتان را پذیرا نیستم😐😂✋منم یه آهنگ مازندرانی شاد دارم که مسئولیت جابجا شدن مهره ها ودیسک کمرتون با خودتون😂😂😂😐
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
من آهنگ عربی شاد دارم
ولی مسولیت رگ به رگ شدن گردنتان را پذیرا نیستم😐😂✋منم یه آهنگ مازندرانی شاد دارم که مسئولیت جابجا شدن مهره ها ودیسک کمرتون با خودتون😂😂😂😐
فاطمه
بزاری دعات میکنم
مرسی... -
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:/ :/ :/ :/ :/ منم افسرده شم پس
چون جمعه عقد دختر عمومه چیزی ندارم بپوشم ://
😂😂منم چهارشنبه عروسی دعوتم:face_with_tears_of_joy: بیا با هم افسرده شیم:face_with_tears_of_joy:
-
😂😂منم چهارشنبه عروسی دعوتم:face_with_tears_of_joy: بیا با هم افسرده شیم:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی بیا :((😂😂
-

بافت استخوانه
سیستم هاورس
گفتم شاید دوس داشته باشین ببینین
خدایا چقد خلاق و پیچیده ای:/ "فتبارک الله..." -
آهنگ شاد
ر ق ص:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
😂😂😂😂😂
پس بیاین باهم گریه کنیم 😂😂😂😂😂 -
وقتی حال عزیزه دلت بده
حال توام بد میشه
چطور بیخیالش شم
نمیشهخب حالشو خوب کن حال تو که خوبه...
-

بافت استخوانه
سیستم هاورس
گفتم شاید دوس داشته باشین ببینین
خدایا چقد خلاق و پیچیده ای:/ "فتبارک الله..."بهاره دنیای زیر میکروسکوپ اصن یه دنیای دیگس:smiling_face_with_heart-eyes: