ادبیات/اشکال
-
@elhame-H نه خودش نوشته 1-رایحه,بو 2-امید
-
@elhame-H آره گفتم که
نوشته بو ولی مگه بو داره آخه
فک میکنم غلطه
ایهام نباید داشته باشه به نظرم -
@elhame-H آره گفتم که
فک میکنم غلطه
نمیدونم من که نمیفهمم
-
@elhame-H آره گفتم که
فک میکنم غلطه
@elhame-H این یه معنیه دیگه
امید و آرزو
من میگم فقط همین یه معنیو میده -
@elhame-H این یه معنیه دیگه
امید و آرزو
من میگم فقط همین یه معنیو میده -
@elhame-H در ادبیات/اشکال گفته است:
@_azar_
شاید منظورش از بو و ارزو اینکه این دانه ب گلی چیزی تبدیل میشعپنجاه بار لایک کردم فک کردم لایک نمیکنه
چرا صفره یک نمیشه؟ خخخ -
@elhame-H خخخخخخ
بابا خو باید ایهام یاد بگیرم یا نه؟
مشابه این تستو بذارن جلوم باز غلط میزنم! -
@elhame-H خخخخخخ
بابا خو باید ایهام یاد بگیرم یا نه؟
مشابه این تستو بذارن جلوم باز غلط میزنم! -
@_azar_
خب وقتی پاسخش میگه بو و ارزو درسته دیگه
برو بخون قشنگ ایهامچیه و راه های پیداکردنشهرگاه دو معنای یک واژه را بتوان درون بیت یا عبارت جاگذاری کرد و از هر دو معنا کلامی منطقی به دست آید آن واژه ایهام دارد.
دکتر سبطی -
هرگاه دو معنای یک واژه را بتوان درون بیت یا عبارت جاگذاری کرد و از هر دو معنا کلامی منطقی به دست آید آن واژه ایهام دارد.
دکتر سبطی -
@elhame-H در ادبیات/اشکال گفته است:
@_azar_
افریندیدی چقد حرف گوش کنم خخخ
ببین مثلا اینجا: دل ما را هوای خود ده
هوا ایهام برانگیزه چون هم به معنی هواست هم آرزو
ولی معنی هوا منطقی نیست پس ایهام نداریم
اینجاهم رایحه به نظر من منطقی نیست
بازم شاید من دارم اشتباه میکنم -
سلااام:)
لطف میکنید جواب بدید؟
سوال اول:
ساده لوحی راهزن را میشمارد خضر راه / پیش چشم دوربینی یک قدم بی چاه نیست
توضیحشو ببینین:
مگه خضر راه بودن معنی مثبت نمیده؟
خضر راه میکنه ینی نزدیک بینش میکنه ؟؟؟سوال دوم:
دلی کز خرمن شادی نشد یک دانه اش حاصل/چنین در دام غم تا کی به بوی دانه بنشیند
مگه بو اینجا فقط معنی آرزو نمیده؟ مگه دانه رایحه داره که گفته بو ایهام داره؟؟؟سوال سوم:
زان رو به کوی دوست گذارم نمی فتد/بگرفت اشک دیده ی من رهگذار من
حسن تعلیلشو میشه بگین؟ دلیل مصرع اول رو چی گفته؟ مطمئن نیستم درست معنی کرده باشم@_azar_ در ادبیات/اشکال گفته است:
سلام خخخخ
سوال اول:
توضیحشو ببینین:
خضر راه میکنه ینی نزدیک بینش میکنه ؟؟؟ساده لوح بودن راه زن رو می بینه فک می کنه خضر راه هست ! اما کسی که دور بین هست می دونه هر قدمی که می خواد برداره چاه مشکلات منتظرشه !
سوال دوم:
مگه بو اینجا فقط معنی آرزو نمیده؟ مگه دانه رایحه داره که گفته بو ایهام داره؟؟؟بو از کلمات ایهام بر انگیزه
برای داشتن آرایه ایهام باید هر دو معنی قابل جایگذاری باشهمعنی : دلی که از خرمن شادی یک دانه هم گیرش نیومد ( از یه عالمه شادی ، یه کوچولو هم شاد نشد ) چطوری می تونه در غم و اندوه که مثل یک دام هست بمونه >>>>> معنی آرزو و امید رو راحت میشه جایگذاری کرد ؛ معنی رایحه رو بذاری کنایه داریم >>>> در دام به بوی دانه نشستن >>>> در دام عشق به بوی دانه نشستن ، در دام غم به بوی دانه نشستن و...
سوال سوم:
حسن تعلیلشو میشه بگین؟ دلیل مصرع اول رو چی گفته؟ مطمئن نیستم درست معنی کرده باشمبه این دلیل گذارم به کوی دوست نمی افته که اشکِ دیده من رو رهگذار من گرفته
رهگذار رو چی معنی کردی؟؟ این صفت فاعلی مرکب مرخم هست >>>>> رهگذارنده >>>>> معنی عابر میده ، نه معنی پیاده رو..!
مصرع دوم به نظرم من میگه یه رهگذار اشک دیده من رو بگرفت ! یعنی گرفت پاک کرد! یعنی وسط راه عاشق یکی دیگه شده !
من فک نکنم رهگذار رو بشه پیاده رو معنی کرد >>> بعد بگیم اشک دیده من سیل شده پیاده رو رو گرفته نمی تونم برم !در هر صورت حسن تعلیل داریم
ممنونم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@_azar_ در ادبیات/اشکال گفته است:
سلام خخخخ
سوال اول:
توضیحشو ببینین:
خضر راه میکنه ینی نزدیک بینش میکنه ؟؟؟ساده لوح بودن راه زن رو می بینه فک می کنه خضر راه هست ! اما کسی که دور بین هست می دونه هر قدمی که می خواد برداره چاه مشکلات منتظرشه !
سوال دوم:
مگه بو اینجا فقط معنی آرزو نمیده؟ مگه دانه رایحه داره که گفته بو ایهام داره؟؟؟بو از کلمات ایهام بر انگیزه
برای داشتن آرایه ایهام باید هر دو معنی قابل جایگذاری باشهمعنی : دلی که از خرمن شادی یک دانه هم گیرش نیومد ( از یه عالمه شادی ، یه کوچولو هم شاد نشد ) چطوری می تونه در غم و اندوه که مثل یک دام هست بمونه >>>>> معنی آرزو و امید رو راحت میشه جایگذاری کرد ؛ معنی رایحه رو بذاری کنایه داریم >>>> در دام به بوی دانه نشستن >>>> در دام عشق به بوی دانه نشستن ، در دام غم به بوی دانه نشستن و...
سوال سوم:
حسن تعلیلشو میشه بگین؟ دلیل مصرع اول رو چی گفته؟ مطمئن نیستم درست معنی کرده باشمبه این دلیل گذارم به کوی دوست نمی افته که اشکِ دیده من رو رهگذار من گرفته
رهگذار رو چی معنی کردی؟؟ این صفت فاعلی مرکب مرخم هست >>>>> رهگذارنده >>>>> معنی عابر میده ، نه معنی پیاده رو..!
مصرع دوم به نظرم من میگه یه رهگذار اشک دیده من رو بگرفت ! یعنی گرفت پاک کرد! یعنی وسط راه عاشق یکی دیگه شده !
من فک نکنم رهگذار رو بشه پیاده رو معنی کرد >>> بعد بگیم اشک دیده من سیل شده پیاده رو رو گرفته نمی تونم برم !در هر صورت حسن تعلیل داریم
ممنونم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
yasamanbanu در ادبیات/اشکال گفته است:
معنی رایحه رو بذاری کنایه داریم >>>> در دام به بوی دانه نشستن >>>> در دام عشق به بوی دانه نشستن ، در دام غم به بوی دانه نشستن و...
این مگه همون امید و آرزو نیست معنیش؟؟؟
اوووووف
بابا تو دیگه کی هستی خخخمصرع دوم به نظرم من میگه یه رهگذار اشک دیده من رو بگرفت ! یعنی گرفت پاک کرد! یعنی وسط راه عاشق یکی دیگه شده !
اشک دیده م رو گرفت ینی عاشق شد؟؟؟
ممنون:)