دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
ایا سبکه ی اندوپلاسمی صاف در غشا سازی شرکت میکند؟
-
@Mr-Dr-En اره فسفولیپید غشارو میسازه اگه سلول جانوری باشه کلسترول غشارو هم میسازه
-
@Mr-Dr-En در زیست خوانی!! گفته است:
ایا سبکه ی اندوپلاسمی صاف در غشا سازی شرکت میکند؟
مکانی که آنزیمای ساخته شده از شبکه اندوپلاسمی زبر میرن رو همین شبکه فراهم میکنه و غشاسازی قسمتیش مربوط به ساخت لیپیدا (فسفولیپیدا) هست پس نقش داره
-
A.K من گفتم شرکت
تو کتاب نگفته که شرکت داره
البته نقش داشتن هم نگفته -
A.K من گفتم شرکت
تو کتاب نگفته که شرکت داره
البته نقش داشتن هم نگفتهابهام داره این قسمت کتاب ولی هم نقش هم شرکت داره
-
A.K بنظر منکه نداره
ب این دلیل که فک نکنم بشه فسفولیپید یه جا ساخته شه پروتیین یه جا -
A.K بنر منکه نداره
ب این دلیل که فک نکنم بشه فسفولیپید یه جا ساخته شه پروتیین یه جاخب فسفولیپید توی شبکه صاف ساخته میشه و پروتئین هم توی زبر
-
A.K زبر هم فسفولیپید میسازه
-
-
@Mr-Dr-En هم نقش داره هم شرکت / درواقع کتاب بد گفته چون هم تو ساخت غشاء وزیکول نقشداره هم تو ساخت قسمت فسفولیپیدی غشاء که داخل وزیکول قرار میگیره
-
این جمله درسته؟
همه ی مولکول هایی پروتینی که توسط ششبکه اندوپلاسمی صاف ساخته میشود به جسم گلژی میرود -
A.K متن کتاب گفته نیاز به ثابت کردن نداره
بعضی انزیماش فسفولیپید میسازن -
این جمله درسته؟
همه ی مولکول هایی پروتینی که توسط ششبکه اندوپلاسمی صاف ساخته میشود به جسم گلژی میروداولا گفته صاف که غلطه
ثانیا آنزیمای شبکه صاف و زبر به گلژی نمیره -
A.K متن کتاب گفته نیاز به ثابت کردن نداره
بعضی انزیماش فسفولیپید میسازنخب این آنزیما کجا هستن؟
-
A.K درون زبر !!!!!!! متن کتابو ببینید
-
من خودم جواب سوالیو که پرسیدم میدونم فقط میخوام ببینم شما چجوری به این نتیجه رسیدید که نقش داره
-
@Mr-Dr-En خوب شبکه صاف و زبر با هم تماس فیزیکی دارن/مثلا منو شما داخل یه کارخونه عروسک سازی هستیم کنار همیم خب تو مراحل اخر ساخت من دستوپای عروسکو میزارم میدمش به شما شما هم "سر عروسک رو میزاری و ساختش کامل میشه و خودتون هم بسته بندیش میکنین میفرستین برا مراحل بعدی امیدوارم مثالم خوب بوده باشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: