هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@D-fateme-r
همین الآن بذار@moein0614 گفتم ک موضوعش با بقیه فرق داره
اول باید با خانوم مدیر هماهنگ کنم... -
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r بیشتر بخاطر ایموجی های هست ک استفاده میکنی
شاید باورت نشه ولی طبق قانون شماره ی نمیدونم چندِ خودم قرار بود تو مجازی ایموجی نذارم!
حالا اینا رو هم زیاده روی میکنم ! -
@moein0614 گفتم ک موضوعش با بقیه فرق داره
اول باید با خانوم مدیر هماهنگ کنم...@D-fateme-r
مگه موضوعش چیه؟ -
@D-fateme-r
مگه موضوعش چیه؟ -
@i-sorna
-
MATAN
شما هم؟ -
MATAN
شما هم؟ -
@ماتان
همین ایموجی ها -
@ماتان
همین ایموجی ها -
آقای @نوشابه گفتن که:
.
.
.
.از کتاب هیچی نمیدونم
فقط اسمش خیلی تحریک کنندس برا خوندن
بخونید و نقدش کنید اگه هم نکنید خودم میخونم اینکارو میکنم
.
.
.
.اممممم،خب این کتاب رو یه خانم نیجریه ای نوشته، که ایشون خیلی اتفاقی دعوت میشن که برا کنفرانس تد با محوریت فرهنگ آفریقا راجب "خطرتک صدایی"
صحبت کنن، راستش با چیزی که من خوندم به این نتیجه رسیدم که نیجریه از اون دسته از کشوراییه که به شدت تبعیض جنسیتی توش رواج پیدا کرده و هی رشد کرده و رشد کرده تا به جاهای پر پیچ و خمی رسیده، نویسنده تو این سخنرانی خیلی کوتاه یه سری مثالها راجب تبعیض جنسیتی میزنه که بسیار بسیار بسیار قانع کننده ست، به طوری که یکی از دوستای ایشون که در شرف ازدواج بودن هیچ وقت حاضر نشدن به حرفهاشون راجب قاعده ی فمینیسم گوش بدن چون میدونستن که اونقدر قانع کننده ست که توانایی پذیرش نابرابری ها و سازش با اونها رو از آدم میگیره،
خب حالا بریم سر وقت کتاب(باید تا حدودی بدونید فمینیست چی هستش تا بتونید درک کنید موضوع رو) بحث راجب این جنبش همیشه داغ و پرحساسیت بوده، و همیشه یک سریا بودن که اونو منفی و مخرب و توهین به مردها میدونستند و یک سریها هم اون رو نجات دهنده ی آینده ی بشریت....
راستش چیزی که وجود داره اینه که ما وقتی متولد میشیم از لحاظ جنسیت به مذکر و مونث تقسیم میشیم، اما چیزی که به مرور ما رو به دو دسته ی دختر و پسر از لحاظ روحیات و عقاید و توانایی ها تقسیم میکنه جامعه ست، در واقع جامعه به من نوعی میگه تو دختری، تو نباید خشمگین و پرخاشگر و عصبانی باشی، تو باید لطیف و نرم و پراز احساسات شکننده باشی، تو باید قبل از هر خلاقیت و علاقه ای که تو وجودت داری یه دختر سربه زیر باشی بعدش یه همسر فداکار و بد از اون یه مادر دلسوز، و بحتکث اینجاست که ما چه قدر این درس چه صدر این درسارو به پسرامون یاد میدیم!!!
از زمان انسانهای اولیه ترازوی جامعه قدرت، ثروت، و مقام و رهبری رو در اختیار افرادی میذاشته توان فیزیکی بیشتری دارن اما الان میلیاردها سال از اون زمان میگذره و کسی با کشتی گرفتن خانه و کاشانه ای بدست نمیاره، امروز عصریه که خلاقیت، ابتکار، قدرت تحلیل، تفکر، علم و مدیریت باید ماهارو درجه بندی کنه، امممممما ما هنوز داریم با سیستم انسان های نخستین ارج و قرب آدمارو تعیین میکنیم و به نظرتون این حماقت نیست؟
از همه ی این بحثا که بگذریم قبل از هر چیزی ما خیانت بزرگی در حق پسرها میکنیم، ما انسانیت رو در وجود اونا سرکوب میکنیم ما مرد سالاری رو به روش های کوته فکرانه براشون معنا میکنیم، مرد سالاری یه قفس محکم و کوچیکه و ما پسرهارو در این قفس محکم و کوچیک نگه میداریم، ما به پسرها یاد میدیم که از ترس از ضعف و از آسیب پذیری گریزان باشن، به اونا یاد میدیم که بر چهره ی حقیقیشون نقاب بزنند چرا که باید مردان خشن و سفت و سختی باشن، و در آخر اونها رو با یه نفس ضعیفی که در ظاهر کشته شدن ولی درباطن وجود دارن، تنها میذاریم....
این صرفا معرفی و مقدمه بود بازم از این کتاب گرفروش و جذاب و پرمخاطب میگم براتون -
@ماتان
آخه ندیده بودم شما اینطوری ایموجی بذارید
همیشه حرف می زدید -
negaarin اره خیلی خوبمیشه اگه یه چکیده ای ازش بگی
منم میخواستم بخونمش...آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
negaarin اره خیلی خوبمیشه اگه یه چکیده ای ازش بگی
منم میخواستم بخونمش...آره آره، به شدت جذابه و توصیه میکنم خوندنشو ولی هر کاری میکنم میبینم نمیشه تمام نکات طریف و منطقیش رو نوشت و اگه بخوام توضیح بدم ممکنه قصور بشه و خیلی از حرفهای قشنگش پوشیده بمونه،، باید خوندش :))))