هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
Leilaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess ای خدااااا بابا افشین مرد خخخ همون لیلا افشین        آهاااااای بی وفا دیگه دوستم نداری؟   
- 
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  این عااااالیه ... 
 ولی با سرشونه بیشتر مشکل دارین تا چهره @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  این عااااالیه ... 
 ولی با سرشونه بیشتر مشکل دارین تا چهره این مدل لباسشه 
 و سایه زدن من...
- 
@Little__princess فدات نبودی وگرنه هروقت بیام عرض ادب می کنم گلی کم میام خودم به دلیل گرفتاری Leilaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess فدات نبودی وگرنه هروقت بیام عرض ادب می کنم گلی کم میام خودم به دلیل گرفتاری منظورم آهنگ افشینه    
 ن گلم راحت باش....
 بانوی باادب   
- 
@Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  این عااااالیه ... 
 و سایه زدن من...@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  این عااااالیه ... 
 و سایه زدن من...خیلی خوبه ... 
 عالیه
- 
Leilaa 
 سه تا داریم
- 
Leilaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess فدات نبودی وگرنه هروقت بیام عرض ادب می کنم گلی کم میام خودم به دلیل گرفتاری منظورم آهنگ افشینه    
 ن گلم راحت باش....
 بانوی باادب   
- 
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess ایناها ببین چتد روز اومدم 
 تو ام همزمان بودی
 با هم حتی حرفم زدیم
 چطور به من نگفتی یاسی؟فک کردم میدونستی   هنوز دیر نیس 
 بیا بغلم  @Little__princess نمیخوام من دیه کسیو بغل نمیکنم  
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miladsaeedi من اشتباه دیدم یا زیر عکس نوشته فائزه !        درست دیدی شما چیکار به فائزه داری؟؟؟ 

- 
Leilaa 
 اگه خدا بخواد دانشگاه میریم
- 
Leilaa 
 سه تا داریم
- 
Leilaa 
 اگه خدا بخواد دانشگاه میریم
- 
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Little__princess نمیخوام من دیه کسیو بغل نمیکنم  چلا؟ 
 حتی یاسی؟      

ردپا
ردپا

️
️

خوبی عشق جان؟
خوبی عشق جان؟