سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
ریاضی و فیزیک0
-
چه پیشنهادی برای کسی که از ریاضی فیزیک متنفرهو حداقل میخواد 60 70 درصد بزنه دارین؟!
-
اگه کسی بهت پیشنهاد خوبی داد به منم بگو
-
لطقا تلقینو اول از همه بذارید کنار
شما باید ببینید ایراد کارتون کجاست برطرفش کنید
اگه دروس پایتون توو ریاضی فیزیک مشکل داره خب اول هر مبحثی پیش نیازهای پایشو بخونید
توو ریاضی فیزیک مهمترین مقوله تست و تمرینه
اگه درسنامه کتابایی مثل خیلی سبز رو متوجه میشید از رو درسنامه بخونید و یاد بگیرید و به تستا جواب بدید
اگه با درسنامه خوب یاد نمی گیرید یا متوجهش نمیشید فیلم اموزشی ببینید و بعد حتما تست بزنید
باور کنید اگه وقت و حوصله بذارید براش حل میشه -
romisa زنده باشید
-
fatemeh.2t
اگه از یه درسی متنفر باشید نمی تونید 60 70 بزنید که! خخ
استفاده از فیلم های آقای امینی راد و دکتر طلوعی + تست
موفق باشید -
@njzamin
sobhawn -
من علاقه بسیار زیادی به ریاضی و فیزیک دارم.:smiling_face_with_open_mouth:
پیشنهاد میکنم با صبوری تمام مبحثی جلو برید تا مبحثی یاد نگرفتین مبحث بعدی شروع نکنید.کتاب های سطح بالا هم استفاده نکنید که خسته بشید.ازکتاب قلمچی سبز استفاده کنید که سطحش خوبه.در یادگیری هر دو درس بخصوص ریاضی صبور باشید. -
fatemeh.2t در ریاضی و فیزیک0 گفته است:
چه پیشنهادی برای کسی که از ریاضی فیزیک متنفرهو حداقل میخواد 60 70 درصد بزنه دارین؟!
کسی که متنفر باشه نمیتونه 70 بزنه...بهتره دیدتون رو اول نسبت به این درسا عوض کنین...بعد شروع کنین به مطالعه
-
fatemeh.2t در ریاضی و فیزیک0 گفته است:
ریاضی و وفیزیک خیییییلی شیرینه..!
اگه یه استاد یا یه دوست خوب داشته باشی که باهاش راحت باشی و خیلی خوب درسا رو بهت بفهمونه و اشکالاتو رفع کنه...;
خودت پی میبری که ریاضی و فیزیک شیرین تر از این حرفاس..!
البته این رو هم بگم..:
اینقد نگو به خودت که متنفرم از این درسا ...باید یه انگیزه ای (مثل رسیدن به هدف) واسه خودت پیدا کنی تا ترقیب شی واسه درس خوندن...
به این فک کن که همین درسان که کمکت میکنن تا به هدفت برسی و موفق بشی...:right-pointing_magnifying_glass:
تو با علاقه و انگیزه بخون مطمئنا درصدت بالای 70 میشه..
همه اینارو تجربه کردم که بهت میگم دوستم.. -
مرسی که پاسخ دادین
از موقعی که یادم میاد ازشون بدم میاد
معلم ها واقعا باید مراقب باشن که چطور رفتار میکنن مخصوصا اگه درسشون سخت باشه کلا دانش آموز بیزار میشه از درس(همش نه ولی اخلاق و طرز بیان معلم هم خیلی تاثیر داره) -
اره درست میگی..
باید طرز دیدگاهت به این درس ها رو عوض کنی
و مهمتر از اون باید روش درس خوندنتو عوض کنی
بعدا خودت نتیجشو میبینی.. -
D.fateme.r در ریاضی و فیزیک0 گفته است:
@njzamin
sobhawnخوب من توی درس ریاضی تبحر ندارم و میسپارم به دوستم سبحان
ولی توی فیزیک این طوری میشه بهتر کرد وضعیت علاقه رو که از کتابای سطح پایین مثل گاج شروع کنید یا از کتابایی که با شیوایی و پویایی بیشتری نوشته شدن مثل خیلی سبز استفاده کنید... شما باید اول به 20 برسید بعد 40 بعد 60 بعد 70... یک دفعه نمیشه رسید به 70 ممکنه در کل طول سال امتحان بدید و نتونید درصد خوبی بزنید ولی در امتحان اصلی یعنی کنکور بتونید.... پس اگه وضعیت با سرعت کمی رشد داشت نباید زیاد اعصابتون به هم بریزه شما باید خونسرد ساعت مطالعه ی خودتونو اضافه کنید... من الله توفیق