هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Paranoid میانگین 6800
خوبه برسونش ۷۲۰۰
سوال درسی برات پیش نمیاد ؟نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Paranoid واسه همه پیش میاد
-
@i-sorna
بپرس -
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط negaarin انجام شده
@Paranoid گفتم تحلیل های عالمانه مو ادیت کنم کسی نبینه
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روز همگی خوش
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Paranoid خب من چون الان ریاضی نمیخونم توی ریاضی سوالی ندارم و فیزکمم از تاپیک غول فیزیک رفع میکنم
ولی زیستم رو هواست
زیست بلدی؟ -
@Paranoid خب من چون الان ریاضی نمیخونم توی ریاضی سوالی ندارم و فیزکمم از تاپیک غول فیزیک رفع میکنم
ولی زیستم رو هواست
زیست بلدی؟@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی زیستم رو هواست
زیست بلدی؟کمی
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط cold انجام شده
برا شیمی دوم چه کتابی خوبه مخصوصا فصل اولش که همش مفاهیمه حتی کتاب خودشم توش مونده کاشف نوترون و پروتون کی بوده هنوز که هنوزه توی اینا گیج میزنم اگه فیلم هم میشناسید معرفی کنید
-
به جان تو بانو نخورده مست بیهوشم ...
-
برا شیمی دوم چه کتابی خوبه مخصوصا فصل اولش که همش مفاهیمه حتی کتاب خودشم توش مونده کاشف نوترون و پروتون کی بوده هنوز که هنوزه توی اینا گیج میزنم اگه فیلم هم میشناسید معرفی کنید
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب شد گفتی زیست من صب ی سوال برام پیش امده بود توی بخش گیاهی.
اندارم های ذخیرع کننده شخصیت دوگانه ای دارند دهنگام ذخیره کردن مواد محل مصرف و هنگام ازاد کردن مواد الی محل منبع .یعنی چی -
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Paranoid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
زدم ببینم از کیه شعر و ... باز ختم شد ب شاهین : |
-
-
@alteration در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
: /
-
اندارم های ذخیرع کننده شخصیت دوگانه ای دارند دهنگام ذخیره کردن مواد محل مصرف و هنگام ازاد کردن مواد الی محل منبع .یعنی چی@ماتان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اندارم های ذخیرع کننده شخصیت دوگانه ای دارند دهنگام ذخیره کردن مواد محل مصرف و هنگام ازاد کردن مواد الی محل منبع .یعنی چیخب وقتی گیاه فتوسنتز میکنه یه بخشی از قند هاشو اونجا ذخیره میکنه (مصرف)
وقتی به قند نیاز پیدا میکنه از قند های اونجا استفاده میکنه (منبع) -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه دعوای خیلی شدید با بابام کردم هنوز که به اون لحظه فک میکنم تمام سلولام میلرزن.... چه قد جسارت جمع کردم اون لحظه ://///
-
@ماتان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اندارم های ذخیرع کننده شخصیت دوگانه ای دارند دهنگام ذخیره کردن مواد محل مصرف و هنگام ازاد کردن مواد الی محل منبع .یعنی چیخب وقتی گیاه فتوسنتز میکنه یه بخشی از قند هاشو اونجا ذخیره میکنه (مصرف)
وقتی به قند نیاز پیدا میکنه از قند های اونجا استفاده میکنه (منبع)نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Paranoid برعکسه
هنوز من فک کردم کتاب اشتباه چاپی دارع
روش خط کشیدم درستش کردم
-
یه دعوای خیلی شدید با بابام کردم هنوز که به اون لحظه فک میکنم تمام سلولام میلرزن.... چه قد جسارت جمع کردم اون لحظه ://///