هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@miladsaeedi
ممنون دادا . یه تایپیک تند خوانی چند روز پیش شرکت کردم حالا اومدم دیدم چند روز برنامه رو اجرا کردن ! نمیدونم چکار کنم از اول شروع کنم یا از همین جا ادامه بدم ؟Next در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
ممنون دادا . یه تایپیک تند خوانی چند روز پیش شرکت کردم حالا اومدم دیدم چند روز برنامه رو اجرا کردن ! نمیدونم چکار کنم از اول شروع کنم یا از همین جا ادامه بدم ؟خواهش فکر کنم تمرین دادن تا چند روز تمرین ها را انجام بدید از اول آخه تا چند روز نیستن...
سوالی بود در خدمتم... -
@miladsaeedi ببخشید من ظهر با گوشی اومده بودم چون تو این اوضاع هنگ کرده هی چندبار میزدم تا لایک شه ولی مثه اینکه برداشته میشد و دوباره زده میشد
الانم که با لبتابم بادستم ضرب گرفته بودم وگرنه هیچ عمدی نبودcold در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi ببخشید من ظهر با گوشی اومده بودم چون تو این اوضاع هنگ کرده هی چندبار میزدم تا لایک شه ولی مثه اینکه برداشته میشد و دوباره زده میشد
الانم که با لبتابم بادستم ضرب گرفته بودم وگرنه هیچ عمدی نبودطوری نیست عزیز دلی
قبلا هم یه نفر عمدا این کار زشت رو کرده بود حاظرم با چشمای خودم -10ببینم تا اول مثبت بدهند و بعد پس بگیرند... -
Next در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
ممنون دادا . یه تایپیک تند خوانی چند روز پیش شرکت کردم حالا اومدم دیدم چند روز برنامه رو اجرا کردن ! نمیدونم چکار کنم از اول شروع کنم یا از همین جا ادامه بدم ؟خواهش فکر کنم تمرین دادن تا چند روز تمرین ها را انجام بدید از اول آخه تا چند روز نیستن...
سوالی بود در خدمتم...