هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه
: |
مسعود گفت بچه ها،گفتید بله،بعدش زیرش پست دادیید وقتی پخته میشوید ک بفهمید نیازی نیست ب هر حرفی پاسخ دهید : | -
فااطمه
مسعود گفت بچه ها،گفتید بله،بعدش زیرش پست دادیید وقتی پخته میشوید ک بفهمید نیازی نیست ب هر حرفی پاسخ دهید : |@alteration در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
مسعود گفت بچه ها،گفتید بله،بعدش زیرش پست دادیید وقتی پخته میشوید ک بفهمید نیازی نیست ب هر حرفی پاسخ دهید : |نه پشیمون چرا
گفتم تا آقا مسعود حرفشو بزنه من یه پست بزارم که از این عکس نوشته خوشم اومد گفتم بزارم منظوری نداشتم -
فااطمه
مسعود گفت بچه ها،گفتید بله،بعدش زیرش پست دادیید وقتی پخته میشوید ک بفهمید نیازی نیست ب هر حرفی پاسخ دهید : |@alteration در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
مسعود گفت بچه ها،گفتید بله،بعدش زیرش پست دادیید وقتی پخته میشوید ک بفهمید نیازی نیست ب هر حرفی پاسخ دهید : |الان این گزینه سوم از کدوم قسمت مغزتون تراوش کرد
این جمله کجای این تاپیکه آدرس بدین ببینیم -
@alteration در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
مسعود گفت بچه ها،گفتید بله،بعدش زیرش پست دادیید وقتی پخته میشوید ک بفهمید نیازی نیست ب هر حرفی پاسخ دهید : |الان این گزینه سوم از کدوم قسمت مغزتون تراوش کرد
این جمله کجای این تاپیکه آدرس بدین ببینیم -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud
: |همیشه و همه جا سکوت طلاست
پس بقیه به کارشون برسن با شما نبودن بچه ها
-
masoud
: |همیشه و همه جا سکوت طلاست
سکوت مغلطهها را جواب کوبنده است
سکوت ناله و نفرین، سکوت دشنام است
سکوت پند و نصیحت، سکوت لبخند است
-
فعلا دوستانبا این که خیلی لایک بهت بدهکارم ولی نمیتونم جبران کنم مرا عفو بنمایید
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فعلا دوستانبا این که خیلی لایک بهت بدهکارم ولی نمیتونم جبران کنم مرا عفو بنمایید
غروبت دل انگیز
-
-
رفتم دندون پزشکی دکتره گف کانال های دندونت بسته شده یک ساعتو نیم این دستگاهاشو کرد تو حلقم کلی اشغال پاشغالاشو زد هی فکمو فشار داد
اخرش هم گف 50 50 درست شدنشه
بعدم اسانسور نیمد از پله ها سقوط کردم
تمام بدنم درد میکنهاز دندون پزشکی و دندون پزشک متنفرم
وسایلشونم یکی از یکی وحشتناک تر
-