سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 8 - حل تست احتمال - قسمت 1
(تجزیه و تحلیل ده سال کنکور ریاضی تجربی مبحث احتمال - قسمت 1)آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5353
@alaa_sanatisharif
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
جلسه هشتم:
زمان: 32:28
حل تست های کنکور 93-94-95
(سراسری 95): هر یک از ارقام 2.3.4.5 برروی پنج کارت یکسان نوشته شده. بتصادف سه کارت از آنهارا کنار هم قرار میدهیم. با کدام احتمال عدد سه رقمی خاصل مضرب 3 می باشد؟
(سراسری 95): موفقیت عمل جراحی برای شخص A برابر 0.9 و برای شخص B برابر 0.8 است. با کدام احتمال عمل جراحی برای یکی از دو نفر موفقیت آمیز است؟
_حل این تست به روش متمم.
(سراسری95): آزمایش فقط دو نتیجه دارد. احتمال پیروزی 3/4 است. در تکرار 6 بار این از آزمایش مستقل احتمال 4 پیروزی چند برابر احتمال 3 پیروزی است؟
(سراسری 94): در جعبه ای 3 مهره سفید،2 مهره سیااه،5 مهره قرمز موجود است. اگر دو مهره از آن بیرون بیاوریم با کدام احتمال این دو مهره همرنگ نیستند؟
(سراسری 94): در پرتاب یک تاس اگر عد زوج حاصل شود یک تیرنداز 4 تیر پرتاب می کند. در غیر اینصورت 3 تیر رها می کند. احتمال موفقیت در هر تیر رها شده 2/3 است. با کدام احتمافقط و بار موفقیت حاصل می شود؟
(سراسری 93): ظرف A دارای 4 مهره سفید و 5 مهره سیاه است.و هر یک از دو ظرف یکسان B.C دارای 6 مهره سفید و 3 مهره سیاه است. بتصادف یکی از سه ظرف را انتخاب کردده و 4 مهره خارج می کنیم. با کدام احتمال دو مهره خارج شده سفید است؟
(سراسری 93): احتمال انتقال نوعی بیماری مسری به افراد مستعد 0/2 است. اگر 5 نفر مستعد، با فردی که حامل این بیماری است ملاقات کنند با کدام احتمال 3 نفر آنان مبتلا می شوند؟
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5353 -
سلام بچه ها
درود بر استاد
بچه ها نور و خدا یکی راهنمایی کنه برا خرید کتاب چه کنم
گاج بگیرم یا خیلی سبز یا مهرماه
نمیدونم کدوش بگیرم لطفا کمکم کنید -
سلام دوستان . من مدتی نبودم و نتونستم توضیحات دروس رو بنویسم . ولی الان می خوام یک پیشنهاد بدم من جزوه ی جلسات احتمال استاد امینی رو نوشتم حالا اگه دوستان موافقید به عنوان جزوه ی کلاسی روی سایت بگذارمش اگه می خواهید نظر بدهید می تونید با رای های + و - جواب بدید . (جزوه دستنویس همراه با حل مثال ها و تمرین ها و به صورت پی دی اف) ممنون . در ضمن توضیحات فیلم هارو هم بزودی شروع می کنم.
-
سلام بچه ها
درود بر استاد
بچه ها تور و خدا یکی راهنمایی کنه برا خرید کتاب چه کنم
گاج بگیرم یا خیلی سبز یا مهرماه
نمیدونم کدوش بگیرم لطفا کمکم کنید -
امیرعباس66
سلام
یه سرچی در انجمن بزنید بچه ها چندبار نظرشون رو در مورد کتابا گفتن
کمکتون میکنه -
سلام دوستان . می خوام یک پیشنهاد بدم من جزوه ی جلسات احتمال و آنالیز ترکیبی استاد امینی راد رو نوشتم حالا اگه دوستان موافقید به عنوان جزوه ی کلاسی روی سایت بگذارمش اگه می خواهید نظر بدهید می تونید با رای های + و - جواب بدید(برای موافق بودن و یا مخالف بودن برای انجام این کار ) . (جزوه دستنویس همراه با حل مثال ها و تمرین ها و به صورت پی دی اف است) .(لطفا به صورت نقل قول بگید این جزوه پی دی اف اش رنگی باشه یا سیاه و سفید هر کدوم رو که بگید میزارم تا امشب هم پی دی اف اش رو آماده می کنم پس نظرات تون رو بگید) . اگه هم مخالف انجام این کار بودید خب انجامش نمی دم .سپاس.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
roz در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@mehdinasiri
نیکی و پرسش؟شما درست می گید ولی من نظر بقیه هم برام مهه . برای انجام یک کار نظر بقیه میتونه خیلی کمک کنه حتی انجام اون کار رو از ایده ی اولیه بهترکنه .
-
مهدی جان ، خیلی ها نظرات نمیخونن
امروزم اتفاقی نظراتت دیدم .
داداچ به قول اون بنده خدا نیکی و پرسش؟
بزا دیگه رفیق . -
-Immortal- در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مهدی جان ، خیلی ها نظرات نمیخونن
امروزم اتفاقی نظراتت دیدم .
داداچ به قول اون بنده خدا نیکی و پرسش؟
بزا دیگه رفیق .آماده اش کردم الان میزارم