هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein 
 ای جااانم یکی دیگ از عشق های من  
 چطوریاای پسر : )خوبیم  
 شما چگونه ای
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 

من بلد نیستم گل بفرستم ولی تو اون مایه ها i love u ,milad   باشه نفرست باشه نفرست
 همینم قبوله
 دربیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
 سرزنش ها گرکند خار مغیلان غم مخور@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 

من بلد نیستم گل بفرستم ولی تو اون مایه ها i love u ,milad   باشه نفرست باشه نفرست
 همینم قبوله
 سرزنش ها گرکند خار مغیلان غم مخوریعنی من بیابونم لعنتی   
- 
توی این که نوادگان کورشیم که شکی نیست. ما ایرانی هستیم. و باید اصالتمون رو افتخار کنیم 
 ولی خب اهل بیت رو دوست داریم . چون مذهبمون اینه.
 تداخلی نداره !
 rose77@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: توی این که نوادگان کورشیم که شکی نیست. ما ایرانی هستیم. و باید اصالتمون رو افتخار کنیم 
 ولی خب اهل بیت رو دوست داریم . چون مذهبمون اینه.یس یس محض شوخی گفتم باید انتقاد و نظرات رو شوخی بیان کرد دیگه خدای جذابیت چقدر یادتون بده  
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: توی این که نوادگان کورشیم که شکی نیست. ما ایرانی هستیم. و باید اصالتمون رو افتخار کنیم 
 ولی خب اهل بیت رو دوست داریم . چون مذهبمون اینه.یس یس محض شوخی گفتم باید انتقاد و نظرات رو شوخی بیان کرد دیگه خدای جذابیت چقدر یادتون بده  
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 

همینم قبوله
 سرزنش ها گرکند خار مغیلان غم مخوریعنی من بیابونم لعنتی   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 

همینم قبوله
 سرزنش ها گرکند خار مغیلان غم مخوریعنی من بیابونم لعنتی   نه کعبه ی منی تو گوگولی     
- 
athenaa 
 کار میلاده که اخطار بده
 ولی حد تون رو رعایت کنید   
- 
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: rose77 پس مذهبی ام نزار تا جواب نگیری دارید تند میرید عقایدش اینه دوست دارن بذارن،اکثرماهم همین عقایدو داریم 
- 
توی این که نوادگان کورشیم که شکی نیست. ما ایرانی هستیم. و باید اصالتمون رو افتخار کنیم 
 تداخلی نداره !
 rose77@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: توی این که نوادگان کورشیم که شکی نیست. ما ایرانی هستیم. و باید اصالتمون رو افتخار کنیم 
 تداخلی نداره !
 rose77حواستون باشه جمع نبدین 
 من نوه کوروش نیستم...
 با تچکر فراوان  
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: rose77    
 هر پستی دوست داری بذار
 فقط ترسناک نذاریا   
 باشه
- 
athenaa 
 کار میلاده که اخطار بده
 ولی حد تون رو رعایت کنید   @DR-moein  من با شما نبودم من با شما نبودم
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: توی این که نوادگان کورشیم که شکی نیست. ما ایرانی هستیم. و باید اصالتمون رو افتخار کنیم 
 تداخلی نداره !
 من نوه کوروش نیستم...
 با تچکر فراوان  @Little__princess در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: توی این که نوادگان کورشیم که شکی نیست. ما ایرانی هستیم. و باید اصالتمون رو افتخار کنیم 
 تداخلی نداره !
 من نوه کوروش نیستم...
 با تچکر فراوان   
 کوروش هم بابا بزرگ تو نیست :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
- 
 تداخلی نداره !
 من نوه کوروش نیستم...
 با تچکر فراوان  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️