-
سلام.من برای فیزیکم میتونم روی پک آقای طلوعی حساب کنم؟؟؟واقعا تا عید تموم میشه؟؟
-
سلام.من برای فیزیکم میتونم روی پک آقای طلوعی حساب کنم؟؟؟واقعا تا عید تموم میشه؟؟
-
چون دیر به دیر فیلم گذاشته میشه نگرانم..
-
چون دیر به دیر فیلم گذاشته میشه نگرانم..
faarnaazhosseini
این لینک رو نگاه بکنید
http://forum.alaatv.com/topic/2278/کار-مهم-برای-آلاء -
roz
مرسی عزیزم.تا فیلم هشت که توضیح داره،از این به بعدش رو حتما مینویسم.ولی میشه بپرسم که سایت آلاء برای درسهای امسال برنامه ریزی داره؟؟مثلا وقتی میگه تا عید حتما فیلم ها کامل میشن،یعنی اینکه داره طبق یه برنامه پیش میره؟؟کلا ما خیالمون جمع باشه از تکمیل فیلمها؟؟؟ممنون از پاسخگوییت -
roz
مرسی عزیزم.تا فیلم هشت که توضیح داره،از این به بعدش رو حتما مینویسم.ولی میشه بپرسم که سایت آلاء برای درسهای امسال برنامه ریزی داره؟؟مثلا وقتی میگه تا عید حتما فیلم ها کامل میشن،یعنی اینکه داره طبق یه برنامه پیش میره؟؟کلا ما خیالمون جمع باشه از تکمیل فیلمها؟؟؟ممنون از پاسخگوییت -
سلام
میخواستم بدونم آقای طلوعی تدریشون با آقای فدایی فرد چه تفاوتی دارن؟
یعنی برای سطح بالا کدومشون رو پیشنهاد میکنین؟@M.nasir در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
یعنی برای سطح بالا کدومشون رو پیشنهاد میکنین؟سلام
استاد فدایی فرد برای سطح بالا
استاد طلوعی برا سطح متوسط -
@M.nasir در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
یعنی برای سطح بالا کدومشون رو پیشنهاد میکنین؟سلام
استاد فدایی فرد برای سطح بالا
استاد طلوعی برا سطح متوسط -
سلام دوستان یه خواهشی ازتون داشتم..لطفا اساتید الارو با همدیگه مقایسه نکنین..الان اینجا کلاسای دکترطلوعیه چه لزومی داره که میاید از معلمای دیگه حرف میزنید و ازشون تعربف میکنین!!!!اگه از یه معلم بیشتر از معلم دیگه خوشتون میاد برید صفحه خودش ازش تعریف کنید نه اینجا!!!وقتی شما میاید میگید فلان معلم سطحش بالاتره ادم دو دل میشه و یکم سردرگم!!باتشکر خداقوت
-
minaaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ن بچامقایسه کنین من بفمم مال کی ببینم
هرکی باید خودش این کار رو واسه خودش بکنه
یه مبحث مشترک از همه دبیرها ببین
بعد مقایسه کن
ببین کدومش مطابق سلیقه آموزشی تو هست و نیازهاتو برطرف میکنه
با همون پیش برو
بهترین تو با بهترین یکی دیگه فرق میکنه
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید