هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
negaarin مسجد نصیرالملک😍😍اون که بی نظییرهههههه
فقط اون حوض زشت کثیف وسطش که آبش سبز شده و بهش رسیدگی نمیشه و گلدوناش خشک و پلاسیده شده منو روانی میکنه، چرا واقعا؟ :expressionless_face:
-
فقط اون حوض زشت کثیف وسطش که آبش سبز شده و بهش رسیدگی نمیشه و گلدوناش خشک و پلاسیده شده منو روانی میکنه، چرا واقعا؟ :expressionless_face:
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حالا اگه شاهچراغ بود نمیذاشتن یه ذره خاک بگیره😂
-
@نوشابه فک کنم یه چیزی مثل سقوط ازاد موج های ابی ولی پر هیجان تر؟؟ گرچه که همونم به دلم موند سوار نشدم:confused_face:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه فک کنم یه چیزی مثل سقوط ازاد موج های ابی ولی پر هیجان تر؟؟
اصلا یه بار بیای اینجا دیگ به موجهای آبی میخندی😂
مسیرش طولانی و متنوع یعنی هر صد مترش یه سبک خاصه 😍😁😂
هم سقوط آزاد هم سرسره صخره نوردی پیاده روی کوه نوردی دره نوردی خیلی جاها باید از طناب حامی استفاد کرد :/ (طنابی که به یه بند محکم میندند ک اگه افتادی تو هوا نگهت داره 😶😂) -
@نوشابه چه قدر پر هیجان:smiling_face_with_heart-eyes:
-
سال بعد شیرازیم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: ابجیمو بندازم جلو حله:face_with_tears_of_joy:
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه فک کنم یه چیزی مثل سقوط ازاد موج های ابی ولی پر هیجان تر؟؟
اصلا یه بار بیای اینجا دیگ به موجهای آبی میخندی😂
مسیرش طولانی و متنوع یعنی هر صد مترش یه سبک خاصه 😍😁😂
هم سقوط آزاد هم سرسره صخره نوردی پیاده روی کوه نوردی دره نوردی خیلی جاها باید از طناب حامی استفاد کرد :/ (طنابی که به یه بند محکم میندند ک اگه افتادی تو هوا نگهت داره 😶😂) -
سال بعد شیرازیم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: ابجیمو بندازم جلو حله:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی اردیبهشت بیا اگه تونستی😍
-
@نوشابه عکس نگرفتین؟😕
اره گرفتم ولی با گوشی خودم نبود فردا شب برام میفرستن