هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr
MmEeRrCc
@miss-mg_elf
Okayپاسخ گویی به شیوه ی کاملا مدرن:face_with_tears_of_joy: خلاصه و مفید:face_without_mouth:
یاد بگیرین:face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr
MmEeRrCc
@miss-mg_elf
Okayپاسخ گویی به شیوه ی کاملا مدرن:face_with_tears_of_joy: خلاصه و مفید:face_without_mouth:
یاد بگیرین:face_with_tears_of_joy:این شیوه رو ندوس :face_with_tears_of_joy:
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
5دیقه دیگه باید برم سراغ برنجه
من یادم میره.شما یادم بندازین
باتشکر😂منم باید قرمه سبزیو فقط خاموش کنم:grinning_face_with_smiling_eyes: وظیفه ی بسس خطیریه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یادم بندازی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
5دیقه دیگه باید برم سراغ برنجه
من یادم میره.شما یادم بندازین
باتشکر😂منم باید قرمه سبزیو فقط خاموش کنم:grinning_face_with_smiling_eyes: وظیفه ی بسس خطیریه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: یادم بندازی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی فقط خاموشش کنی؟خوشبحالت😐😂
-
آسمان ِ آبی فقط خاموشش کنی؟خوشبحالت😐😂
SenatOr اری:grinning_face_with_smiling_eyes:
از قدیم گفتن کار را که کرد ان که تمام کرد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
-
منم که تا حالا آشپزی نکردم :face_with_tears_of_joy:
-
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مجمع آشپز ها
😍😂
پس چی فکر کردی:winking_face: :smirking_face: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
مجمع آشپز ها
😍😂
پس چی فکر کردی:winking_face: :smirking_face: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی
داشتم به این فکر میکردم که هنر هامو براتون نمیگم یوقت ریا میشه😂😝 -
@miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منم که تا حالا آشپزی نکردم :face_with_tears_of_joy:
کار خوبی کردی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
آسمان ِ آبی
داشتم به این فکر میکردم که هنر هامو براتون نمیگم یوقت ریا میشه😂😝@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
داشتم به این فکر میکردم که هنر هامو براتون نمیگم یوقت ریا میشه😂😝نگو سارا بدش میاد :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@گل-یاس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf من هم همینطور...😐😂
خسته نباشیم :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
آسمان ِ آبی
داشتم به این فکر میکردم که هنر هامو براتون نمیگم یوقت ریا میشه😂😝نگو سارا بدش میاد :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: