هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh دهم استاد خوبی نداره نگرد تو آلا نیس آقای امینی  
- 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh دهم استاد خوبی نداره نگرد تو آلا نیس آقای امینی  
- 
@DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فعلااا برای فیزیک استاد طلوعی ریاضی خواستا 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 شما خودت نظام جدیدی؟ دهه هشتادی ناظم نمیشه که ناظم باید باتجربه باشه  
- 
@DR-Ali-110 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فعلااا برای فیزیک استاد طلوعی ریاضی خواستا @miss-mg_elf هر دو هم گفتم 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 شما خودت نظام جدیدی؟ دهه هشتادی ناظم نمیشه که ناظم باید باتجربه باشه  
- 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 شما خودت نظام جدیدی؟ دهه هشتادی ناظم نمیشه که ناظم باید باتجربه باشه  @miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 شما خودت نظام جدیدی؟ دهه هشتادی ناظم نمیشه که ناظم باید باتجربه باشه  با بولدزر رد شدین از روش که    
- 
@miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 شما خودت نظام جدیدی؟ دهه هشتادی ناظم نمیشه که ناظم باید باتجربه باشه  با بولدزر رد شدین از روش که    @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 شما خودت نظام جدیدی؟ دهه هشتادی ناظم نمیشه که ناظم باید باتجربه باشه  با بولدزر رد شدین از روش که    :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
من یازدهم رو با اقای صدری جلو رفتم اونم تستی میگگفت خوووب بوود...یعنی من یاد میگرفتم شماهارو نمی دونم 
- 
من یازدهم رو با اقای صدری جلو رفتم اونم تستی میگگفت خوووب بوود...یعنی من یاد میگرفتم شماهارو نمی دونم 
- 
الان استادی میخواستم که این دو پایه رو با هم بگه 
- 
اصلا... برو تست بزن.... 
- 
@i-sorna موفق باشی  
- 
@milad91 نحوه تدریسشون به شدت آرومه شاید خوب باشه ولی من نمیپسندم البته نگین ناشکری میکنیا نظرمو گفتم 
- 
اصلا... برو تست بزن.... @DR-Ali-110 چی اصلا؟ 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️