هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه اقای نوشابه حالتووون خوبههه؟؟/ کجاش خبرییه    در مورد سوالت من آقای امینی رو نمیپسندم نمیدونم استاد دیگه ای هم باشه یا ن  @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه اقای نوشابه حالتووون خوبههه؟؟/ کجاش خبرییه    در مورد سوالت من آقای امینی رو نمیپسندم نمیدونم استاد دیگه ای هم باشه یا ن  مهدی امینی؟ 
- 
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه افرین منم بهشون میگم امینی راد جالب نیس باور نمیکنن @i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه افرین   
- 
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 من حسادتم برانگیخت   باشه تو جدی هستی  حسودی نتن دیه حسودی نتن دیه    دیگه تموم شد دیگه تموم شد
   نه تولو خدا ببجید    
- 
@i-sorna    من کییی باااور نکردم من کییی باااور نکردم   شما گفتی اقای امینی راد خوب نیست منم از ایشون پرسیدم که استاد دیگه ای میشناسن که اونننم نههه 
- 
@i-sorna    من کییی باااور نکردم من کییی باااور نکردم   شما گفتی اقای امینی راد خوب نیست منم از ایشون پرسیدم که استاد دیگه ای میشناسن که اونننم نههه 
- 
- 
@نوشابه agree agree agree:-! 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه اقای نوشابه حالتووون خوبههه؟؟/ کجاش خبرییه    در مورد سوالت من آقای امینی رو نمیپسندم نمیدونم استاد دیگه ای هم باشه یا ن  مهدی امینی؟ مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه اقای نوشابه حالتووون خوبههه؟؟/ کجاش خبرییه    در مورد سوالت من آقای امینی رو نمیپسندم نمیدونم استاد دیگه ای هم باشه یا ن  مهدی امینی؟ اسمشون رو نمیدونم همون ک ریاضی تدریس میکرد 
- 
دیوونه ی دوس داشتنی 
 خواستی کم باش ولی باش...
  @DR-moein اینو تو یکی از اهنگ هااا بوود ....    
- 
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه اقای نوشابه حالتووون خوبههه؟؟/ کجاش خبرییه    در مورد سوالت من آقای امینی رو نمیپسندم نمیدونم استاد دیگه ای هم باشه یا ن  مهدی امینی؟ اسمشون رو نمیدونم همون ک ریاضی تدریس میکرد @نوشابه سلطان زیاضی اریان حیدری o_O 
- 
استاد محمد علی امینی بهترین استاد زیسته 
 استاد پوریا رحیمی هم عالیه
- 
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr  منم دخترم پس چرا به صورتی این همه علاقه ندااااارمم منم دخترم پس چرا به صورتی این همه علاقه ندااااارمم f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: منم ب صورتی علاقه ندارم  صورتی ام به شما علاقه نداره :face_savouring_delicious_food: 
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه اقای نوشابه حالتووون خوبههه؟؟/ کجاش خبرییه    در مورد سوالت من آقای امینی رو نمیپسندم نمیدونم استاد دیگه ای هم باشه یا ن  مهدی امینی؟ اسمشون رو نمیدونم همون ک ریاضی تدریس میکرد @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه اقای نوشابه حالتووون خوبههه؟؟/ کجاش خبرییه    در مورد سوالت من آقای امینی رو نمیپسندم نمیدونم استاد دیگه ای هم باشه یا ن  مهدی امینی؟ اسمشون رو نمیدونم همون ک ریاضی تدریس میکرد نه خوبه که حداقل بهتر از شامیزادس 
- 
@i-sorna دیدی عکسو ؟ 
- 
SenatOr 

سارا قسمتی از لاک ها 
 بقیه اش تو کمدن مریضم حوصه ام نکشید برشون دارم #صورتیت این رنگیه ک من دارم ؟   f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr 

سارا قسمتی از لاک ها 
 بقیه اش تو کمدن مریضم حوصه ام نکشید برشون دارم #صورتیت این رنگیه ک من دارم ؟   اولی از چپ رو میپسندم 
- 
SenatOr 

سارا قسمتی از لاک ها 
 بقیه اش تو کمدن مریضم حوصه ام نکشید برشون دارم #صورتیت این رنگیه ک من دارم ؟   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️