هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r نینک .جانین ساغ باشه  کجای اردبیلی؟ دقیقا کجایی ؟ کجایی تو اصلا ؟ 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 همه زخمایی که همه عمرم از فراقت خوردم :))کوچ کردی از من ((: 
- 

- 
این پست پاک شده!
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 همه زخمایی که همه عمرم از فراقت خوردم :))کوچ کردی از من ((: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 همه زخمایی که همه عمرم از فراقت خوردم :))کوچ کردی از من ((: قهر کردی حتما :)) 
- 
SenatOr سارا این اهنگه رو از همون موقعی پلی دارم دوستم نزدیک بود دیگه بزنه منو    
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 همه زخمایی که همه عمرم از فراقت خوردم :))کوچ کردی از من ((: قهر کردی حتما :)) SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 همه زخمایی که همه عمرم از فراقت خوردم :))کوچ کردی از من ((: قهر کردی حتما :)) یه زمستون سردم ((: 
- 
SenatOr سارا این اهنگه رو از همون موقعی پلی دارم دوستم نزدیک بود دیگه بزنه منو    آسمان ِ آبی حالا اهنگ جمعه رو برو بگوش   
- 
آسمان ِ آبی حالا اهنگ جمعه رو برو بگوش   SenatOr غمگینه؟؟ 
 خیلی غمگین ندوست.....
 جانا رو گوش دادی؟؟؟؟
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 همه زخمایی که همه عمرم از فراقت خوردم :))کوچ کردی از من ((: قهر کردی حتما :)) یه زمستون سردم ((: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 همه زخمایی که همه عمرم از فراقت خوردم :))کوچ کردی از من ((: قهر کردی حتما :)) یه زمستون سردم ((: بگو برمیگردم:)) 
- 
SenatOr غمگینه؟؟ 
 خیلی غمگین ندوست.....
 جانا رو گوش دادی؟؟؟؟آسمان ِ آبی اره 
 اونقد جانا رو گوش دادم تا حالم ازش بهم خورد
 ای جان رو بگوش
- 
آسمان ِ آبی حالا اهنگ جمعه رو برو بگوش   
- 
دیگه بستنیم نمیشه بخوری  چه  خبره اخه چه  خبره اخه 
- 
آسمان ِ آبی اره 
 اونقد جانا رو گوش دادم تا حالم ازش بهم خورد
 ای جان رو بگوشSenatOr ای جان؟؟؟ 
 خیلی اشناست مال کیه؟
- 
SenatOr ای جان؟؟؟ 
 خیلی اشناست مال کیه؟آسمان ِ آبی ایوان بند 
 گذاشتم موسیقی کده دیروز
- 
آسمان ِ آبی ایوان بند 
 گذاشتم موسیقی کده دیروزSenatOr اونو دارم:) 
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️