"مهربانان و مهربانوها"
-
حس خوب یعنی امیدوار بودن به خدا...
یعنی بهش توکل داری و یقین داری که عمل به خوبی پیش میره و هیچ اتفاق خاصی نمیفته..:) -
سلام
امروز14/شهریور/97
اول تشکر از Vezra کسی که این تاپیکو راه اندازی کرد
بعد از همه کسایی که توی این تاپیک از خوبیهاشون گفتن...
امیدوارم بچه های گل آلاء توی این تاپیک پر انرژی تر و بهتر فعالیت کنند
اما شادیهای من
امروز همیار عربی@zedtwo در تاپیک حب العربی به من کمک کردند خیلی ازشون ممنون هستم
و یک سوال خوب توسط @zedtwo و MM.zahed در تاپیک شیمی پاسخ داده شد و من استفاده کردم...
ممنونم -
سلااام
منم بگمبقیه هم بگن
فوتبال بازی کردم بعد از مدت ها که خیلی خوب بود... فوتبالیستی که در تمام عمرش یه گل هم نزدالبته فک کنم بچه بودم میزدم
به هرحال خوش گذشت
مورد بعدی پیروزیه
دخترعمه من یه پسرکوچولو داره به شددددت شیرین ولی لجباز به کسی بوس نمیده و بوس نمیکنه کلا با این ویژگی میشناسنش
یه کاریو ازم میخواست منم گفتم باید چشمام ابروهام ولپ گوش،دهن،بینی و نوک تک تک انگشتامو به ترتیب بوس کنییعنی نهایت سوء استفاده رو داشتم
بعدش کلی باهاش وقت گذروندم و خیلی خندیدیم خوش گذشت
روز خوبی بود خداروشکر... امیدوارم واسه همه خوب بوده باشه و اگه نبوده حداقل خوب تموم شه -
اولین خوشحالی اینکه اومدم و دیدم تو این تاپیکم پس از ۱۲ روز
پست گذاشتن...مرسی از بهاره جان که اهمیت دادی و نظر زیبات
رو گفتی ممنونم ازت لطف داری عزیزدلمم
(و دوست دارم بچه ها فعالیت کنن ...دوستانی که تو چالش شرکت میکنن تاپیک هفته های خوشحالی بعد از یه هفتشون که اونجا بودن بیان و همینطور همه بیان و بنویسن)
و خوشحالی دوم تشکر دوست خوب اقا میلاد @miladsaeedi ممنونم ازتون لطف دارین
خوشحالی سومم اینکه امروز یه صحبت دلنشین داشتم با یه شخص خیلی دوست داشتنی
خوشحالی چهارم اینکه استادم از عکسام تعریف کرد
خوشحالی پنجم اینکه امروز حقیقت خیلی خسته شدم چون سر کلاس عکاسی عکسای نصف بچه های کلاس رو من براشون میگیرم و خسته میشم ولی بازم کیف میده دورهم میخندیم کلی ...
و باز مرسی از بهاره جان که خواهشی که اول تاپیک نوشتم رو متذکر شد...
خواهشم این بود که لطفا اینجا نقل قول و ریپلای نباشه و فقط خوشحالی هاتونو بنویسین لطفا ممنون میشم که نظمی باشه و از خوندن خوشحالی های همدیگه لذت ببریم
مجدد قبلا هم آقامحمد حسن لطف کردن گفتن الانم بهاره جان
مرسی خوشحال شدم.
روزتون بخیر -
حس خوب یعنی....!
-
امروز یکی از بهترین خبرهای خوش زندگیم رو گرفتم
خیلی خوشحالم از بابتش
و از اینکه اینقدر خدا همراهمه و حرف دلمو میدونه خیلی سپاسگزارم
بچه ها میخوام بگم بهتون
فقط کافیه خدا رو ۱۰۰ درصد باور داشته باشین
و باور داشته باشین هرکاری درست باشه و به نفعتون باشه براتون انجام میده در بهترین زمان
شاید گاهی اتفاقی بیوفته تصور کنین خدا همراهتون نیست و به خواست شما توجه نمیکنه
اما باور کنین خدا بهترین تصمیم هارو برای ما میگیره
از همون وقتی که خدا رو با تمام باوجود باور کردین نشانه های زیبای زیادی تو زندگی میبینین
طبیعیه که گاهی آدما تحت شرایط ناخشنود از خدا دور بشن و حس کنن خدا اصلا بهشون توجهی نداره
اما بدونین ارزش ایمان ما تو همون مواقع ناخشنود و سخت مشخص میشه و اونجاس که باید بازم ایمان داشته باشیم
من از وقتی تحت هر شرایطی حتی اونایی که اصلا باب میلم نبود اما بازم ایمانمو حفظ کردم و گفتم خدا حلش میکنهخدا بهترین کارو میکنه زندگیم رویایی شد ...و هرروز دارم نزدیکتر میشم به چیزایی که میخوام و هرروز بدست میارم
بچه ها باور کنین فقط
رویاهاتون رو هم باور کنین تا برسین بهش
باور صددرصد
خوش باشین
روزتون بخیر -
@milad91
مث من... -
امروز روز خوبی بود... بارون
عطر خوشگل زمین بعد از بارون ...
خوابیدن وقتی صدای تق تق قطره های بارون که میخورن به شیشه رو میشنوی...
من آدم تنهایی نیستم و نبودم هرچند بیشتر تنهام ولی تنها شرایطی که واقعا از تنهایی لذت میبرم همینه...اینکه بارون بباره از پشت پنجره درختارو تماشا کنم که برگاشون زیر قطرات بارون تکون تکون میخورن و تمیز میشن و هوایی که ابریه...
و از فروغ بخونم... و خوابم ببره
چقد قشنگ گذشت کاش جمعه ۲۷ مهر ۹۷ برگرده و دوباره شروع شه
عصری مشکل بین دوتا بنده خدا رو حل کردم... از ابن بابت خیلی خوشحالم.
با دوستام وقت گذروندم که عالی بود چقد سوتی دادن چقد اسکلشون کردمعالی بود عااالی
یه دوستم یه جمله ای بهم گفت
گفت بهار واقعا فک میکنم تو وارد زندگی هرکی که بشی بهترین دوستش میشی!
این جمله دومین جمله زیباییه که تو زندگیم شنیدم
اولیش این بود : با تو خوشحالم ( عین جمله نبود ولی همین مفهومو داشت اینکه واقعا بودن کنار من باعث خوشحالی باشه)
من روابط زیادی دارم ولی دوستای زیاد نه...شایدم تعریفم از دوست متفاوته!
روز قشنگی بود
-
یه حس خوب مثل وقتیکه تونستی عصبانیتتو موقع دعوا کنترل کنی و تن صدات پائین باشه و مودب باشی
و بعد چن ساعت به خودت آفرین بگی
یه حس خوب مثل یه شب وقتی که حالت خوب نیست و پیوی سه تا از بچه ها بهت کمک می کنه تا از این حالت درآی که دوتاشون میگن برو درسا رو پیش پیش بخون که به بدی های دنیا فک نکنی و یکی که خیلی چیزا رو بهت یاداوری می کنه و کلی به حرفات گوش میده و کلی راهنمایی قشنگ می کنه ...چقد بامرامه این دختر .......و چقد بعضی وقتا اینجا تحوله برات
مثل بعضی از پستای بچه ها یا بعضی تاپیک ها که خیلی تلنگر میزن بهت -
یکی از اتفاقای باحال امروز
اینکه رفتیم تو کار فنگ شوییخاااانه
کلی حس خوب دارم
بچه ها جدی بگیریناین فنگ شویی رو
پیشنهاد میکنم حتما یه مطالعه ایراجبش داشته باشین
وقتی انجامش بدین کلی انرژی مثبتتو خونه و خانواده پخش میشه
یه سرچکوچیک تو نت شمارو باهاش آشنا میکنه
و اینکه ابرارو تماشا کردم و کلی لذت بردم البتهموزیک
دقت کردین حرکت ابرا چقدر قشنگه؟؟
مخصوصا اگه درحال باریدنباشه یا بعد از بارون باشه....
و البته البته
موزیک مانترا فراموش نشههه -
گفتیم بعدِ ۱ ماه این تاپیک رو بیاریم بالا بد نیس
درواقع خوشحالی امروز یعنی :
کرور کرور بشینی هدف بنویسی تا چندسال آینده
سختی کار اونجا که یه جاهایی هنگمیکنی کدومش واسه چه سالی باشه
درحالیکه هیچ ایده ای هم نداری برای اینکه چجوری این همه هدف رو انجام بدی نمیدونی چجوری قراره اتفاق بیوفته
بهرحال تو مینویسی و از رویا پردازی لذت میبری
خوشحالی بعدی اینکه فال ستاره شناسی ت میگه امشب شب خاصیه و حرفای قشنگی میشنوی و حرفای قشنگی میزنی
اضافه کنم من تیر ماهی ام
و امیدوارم جزو اون تیر ماهی هایی باشم که امشب گل بشنوم و گل بگم -
بعد از 8 ماه
خبر خوش اینکه عروسی قدیمی ترین دوستم فرداست و من خوشحالترینم:face_savouring_delicious_food:
خبر خوش اینکه دارم از شهری به شهر دیگه نقل مکان میکنم و باز من خوشحالترین در نوع خودمم
دیگه فعلا خبری ندارم
بعد از 8 ماه بالا اوردن این تاپیک خیلیم خبرای بزرگی بود !
-
امروز شروع کردم ب بافتن ی جفت دستبند برای سه روز دیگه واسه خودمو بهترین دوستم و مرتب بودنشون باعث میشه هی نگاشون کنمو لبخند بزنم.
باوجود بیداری اخر شب ساعت 7 بیدارشدم و رفتم پیاده روی.
ی قانون اساسی بلند بالاردیف کردم واسه بچه ها ک ارامش دوباره به خونمون برگرده ومامانم خیلی خوشحال شدو استقبال کرد.
ب خودم یه قسمت از سریالمو هدیه دادمو الان میخوام ببینم
هرروزی ک ب مهر نزدیکتر میشه دلم غنج میره ک بهترین دوستم فاطمه بعد دوسال برگشته پیشم.
راستی تاپیکتون فوق العادس ب نظرم چندوقتی بود ک اینارو تو دفترم مینوشتم