هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mariia درسته اما من دارم ب این شیوه خودمو اروم میکنم با نوشتن نشد با دردو دل نشد فعلا ک ب این رو اوردم شایدم اینم نشد میدونی هیچکی بجز خود ادم نمیتونه برای خودش دل بسوزونه
@ماتان
من همه شیوه ها رو امتحان کردم
نتیجه هم گرقتم اما موقتی
الان هم فکر و حواسم فقط پیش آرشه -
mariia میفهمم. مگه قراره کم نیاریم؟!اگه کم نیاریم که به خودمون نمیایم و دوباره قرص و محکم از نو شروع نمیکنیم!!کم اوردن اشکالی نداره به شرط اینکه تو اون وضعیت نمونی!دوباره با هر سختی که هست از جات پاشی.تو زندگیم به چشمم دیدم پس شعار نمیدم.شاید باورت نشه اما معنی اسمم یه زندگی سخت پشتش بوده!کلی کم اوردن و ناامیدی رو پشت سر گذاشته!اما نهایتش من شدم..پس خودمو نشون میدم!اونهایی رو که نباید ناامید نمیکنم!
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه دقیقا
منم همینطور..
یه دوره خاصی بود ... ما که همه بچه ها پایه خنده و ر کاری بودن ، هر چی فشار میارم یه خاطره بد از کلاسمون ب ذهن بیارم نمیاد -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماتان
بهترین دوره زندگی من تو مدرسه ها بود بخصوص دوم دبیرستان به بعدتو اون زمان اومد تو محل ما
یادته شیخ
اصغری رفته بود برا شورای دانش آموزی اسم نویسی کرده بود و شعارش اینو گذاشته بود" احداث پل تا مدرسه سمیه" -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه واس منم سال اخرمه حیف اما بعدشش دانشگاههه
خیلیییییییییییی خوبس
قدرشو بدون خیلی زود میگذره ...
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه دقیقا
منم همینطور..
یه دوره خاصی بود ... ما که همه بچه ها پایه خنده و ر کاری بودن ، هر چی فشار میارم یه خاطره بد از کلاسمون ب ذهن بیارم نمیاد -
@نوشابه واس منم سال اخرمه حیف اما بعدشش دانشگاههه
خیلیییییییییییی خوبس
قدرشو بدون خیلی زود میگذره ...
-
mariia میفهمم. مگه قراره کم نیاریم؟!اگه کم نیاریم که به خودمون نمیایم و دوباره قرص و محکم از نو شروع نمیکنیم!!کم اوردن اشکالی نداره به شرط اینکه تو اون وضعیت نمونی!دوباره با هر سختی که هست از جات پاشی.تو زندگیم به چشمم دیدم پس شعار نمیدم.شاید باورت نشه اما معنی اسمم یه زندگی سخت پشتش بوده!کلی کم اوردن و ناامیدی رو پشت سر گذاشته!اما نهایتش من شدم..پس خودمو نشون میدم!اونهایی رو که نباید ناامید نمیکنم!
@G-B-A-S
توی این چهار سال هر وقت خواستم نامید شم جلوی خودمو گرفتم و نذاشتم ناامید شم و قوی موندم
ولی الان که این اتفاق واسه آرش افتاده خیلی سست شدم -
@ماتان
بهترین دوره زندگی من تو مدرسه ها بود بخصوص دوم دبیرستان به بعدتو اون زمان اومد تو محل ما
یادته شیخ
اصغری رفته بود برا شورای دانش آموزی اسم نویسی کرده بود و شعارش اینو گذاشته بود" احداث پل تا مدرسه سمیه" -
masoud مدرسه سمیه اسم دبیرستان ماس
یکی داشتیم شعار شورای دانش آموزیش این بود
احداث پل تا مدرسه سمیه
رای آورد -
@ماتان
یادته شیخ
اصغری رفته بود برا شورای دانش آموزی اسم نویسی کرده بود و شعارش اینو گذاشته بود" احداث پل تا مدرسه سمیه"masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماتان
یادته شیخ
اصغری رفته بود برا شورای دانش آموزی اسم نویسی کرده بود و شعارش اینو گذاشته بود" احداث پل تا مدرسه سمیه"
شیخ اونزمان من طفلی خرد بودم ک از سمیه خبر نداشتم
ما همیشه معلمای عربیمون ته خنده بودن
یکیش بود هر وقت حالش خوب بود شروع میکرد ب خوندن ما هم همخوانی
میگفت :
طنّاز چ قشنگه چشمات .. طنّاز ... -
@ASMA-MORADI وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی منمممممممممممممم مخاممممممم راسی سلاممممممممممممممممممم اسما
-
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماتان
یادته شیخ
اصغری رفته بود برا شورای دانش آموزی اسم نویسی کرده بود و شعارش اینو گذاشته بود" احداث پل تا مدرسه سمیه"
میگفت :
طنّاز چ قشنگه چشمات .. طنّاز ...@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماتان
یادته شیخ
میگفت :
طنّاز چ قشنگه چشمات .. طنّاز ...پرجوش و خروش بوده
ما ادبیاتمون اینطوری بود
سرکلاس ترانه میذاشتیم براش
غیرانتفاعی بودیم کل کلاسمون 12نفر بود
حرف نداشت