پزشکی
-
کیا میخوان پزشکی قبول شن 98اعلام کنن
اول خودم -
من هم مهمین طور....
-
کیا میخوان پزشکی قبول شن 98اعلام کنن
اول خودمsamira1377
من من -
اره چرا ک ن
-
من هنوز شروع نکردمث
-
ولی هر چقدر باشه مفید باشه ساعت مطالعه
-
محدثه76 سلام امم یکم پیش بری یاد میگیری برنامه ریزیبقیه رو ازشون بگیر و مقایسه کن و برنامه متناسب با خودتو بنویس برنامه چند نفر منظورمه من 3ماهه تابستون کلا درگیر بودم تازه تازه راه افتادم و شرئع کردم ازصفر بخونمو تست بزنم قطعا میتونی بنویسی من بعد 3 ماهه یادگرفتم
-
محدثه76 سلام امم یکم پیش بری یاد میگیری برنامه ریزیبقیه رو ازشون بگیر و مقایسه کن و برنامه متناسب با خودتو بنویس برنامه چند نفر منظورمه من 3ماهه تابستون کلا درگیر بودم تازه تازه راه افتادم و شرئع کردم ازصفر بخونمو تست بزنم قطعا میتونی بنویسی من بعد 3 ماهه یادگرفتم
@فاطمه23 در پزشکی گفته است:
خب تایپکی هس که بچهایی ک نتجیه گرفته باشن برنامه ریزیشونو گفته باشن داخلش؟ -
@فاطمه23 در پزشکی گفته است:
خب تایپکی هس که بچهایی ک نتجیه گرفته باشن برنامه ریزیشونو گفته باشن داخلش؟ -
.
-
من قبول میشم اونم دانشگاه علوم پزشک پایتخت بعد ی سال هم با نمره های الف درخواست بورسیه میدم و میرم دانشگاه اکسفورد فقط دعا کنین زودی تمومش کنم و برگردم اینجا تو کشور خودم
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@FatiJoooooni منم همین قصد رو دارم
-
خیلی توقعتون بالاست واقعن فکر کردین پزشکی کشکه که هر کی بخاد قبول شه:|
ناامیدتون نمیکنم خاستن توانستن است ولی راه سختیه که باید بری باید خیلی جاها از همه چی دست بکشی تا بتونی یه چیزی بشی
@amir-m79 سخت هست پر دردسر هست اما غیر ممکن نیست هست؟!
-
@amir-m79 سخت هست پر دردسر هست اما غیر ممکن نیست هست؟!
@fatemeh-2t در پزشکی گفته است:
@amir-m79 سخت هست پر دردسر هست اما غیر ممکن نیست
عشق تو پزشکی....
پس تو می تونی....
بیاری ....