پزشکی
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کیا میخوان پزشکی قبول شن 98اعلام کنن
اول خودم -
من هم مهمین طور....
-
کیا میخوان پزشکی قبول شن 98اعلام کنن
اول خودمنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsamira1377
من من -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من رشتم تجربی نیس کاردانی کامپیوتر دارم ولی خیلی دست دارم تجربیو بنظرتون میتونم رتبه خوبی بیارم و به رشته های تاپش فک کنم؟؟
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره چرا ک ن
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هنوز شروع نکردمث
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی هر چقدر باشه مفید باشه ساعت مطالعه
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هرکاری میکنم نمیتونم یه برنامه دقیق واس خودم بریزم
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط 3فاطمه2 انجام شده
محدثه76 سلام امم یکم پیش بری یاد میگیری برنامه ریزیبقیه رو ازشون بگیر و مقایسه کن و برنامه متناسب با خودتو بنویس برنامه چند نفر منظورمه من 3ماهه تابستون کلا درگیر بودم تازه تازه راه افتادم و شرئع کردم ازصفر بخونمو تست بزنم قطعا میتونی بنویسی من بعد 3 ماهه یادگرفتم
-
محدثه76 سلام امم یکم پیش بری یاد میگیری برنامه ریزیبقیه رو ازشون بگیر و مقایسه کن و برنامه متناسب با خودتو بنویس برنامه چند نفر منظورمه من 3ماهه تابستون کلا درگیر بودم تازه تازه راه افتادم و شرئع کردم ازصفر بخونمو تست بزنم قطعا میتونی بنویسی من بعد 3 ماهه یادگرفتم
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در پزشکی گفته است:
خب تایپکی هس که بچهایی ک نتجیه گرفته باشن برنامه ریزیشونو گفته باشن داخلش؟ -
@فاطمه23 در پزشکی گفته است:
خب تایپکی هس که بچهایی ک نتجیه گرفته باشن برنامه ریزیشونو گفته باشن داخلش؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط fatemeh.2t انجام شده
.
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من قبول نمیشمپزشکی
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من قبول میشم اونم دانشگاه علوم پزشک پایتخت بعد ی سال هم با نمره های الف درخواست بورسیه میدم و میرم دانشگاه اکسفورد فقط دعا کنین زودی تمومش کنم و برگردم اینجا تو کشور خودم
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
من قبول میشم اونم دانشگاه علوم پزشک پایتخت بعد ی سال هم با نمره های الف درخواست بورسیه میدم و میرم دانشگاه اکسفورد فقط دعا کنین زودی تمومش کنم و برگردم اینجا تو کشور خودم
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@FatiJoooooni منم همین قصد رو دارم
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی توقعتون بالاست واقعن فکر کردین پزشکی کشکه که هر کی بخاد قبول شه:|
ناامیدتون نمیکنم خاستن توانستن است ولی راه سختیه که باید بری باید خیلی جاها از همه چی دست بکشی تا بتونی یه چیزی بشی
-
خیلی توقعتون بالاست واقعن فکر کردین پزشکی کشکه که هر کی بخاد قبول شه:|
ناامیدتون نمیکنم خاستن توانستن است ولی راه سختیه که باید بری باید خیلی جاها از همه چی دست بکشی تا بتونی یه چیزی بشی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط fatemeh.2t انجام شده@amir-m79 سخت هست پر دردسر هست اما غیر ممکن نیست هست؟!
-
@amir-m79 سخت هست پر دردسر هست اما غیر ممکن نیست هست؟!
@fatemeh-2t در پزشکی گفته است:
@amir-m79 سخت هست پر دردسر هست اما غیر ممکن نیست
عشق تو پزشکی....
پس تو می تونی....
بیاری ....