-
می خوایم شیمی دهم رو به شما درس بدیم، که در کتاب درسی به عنوان شیمی(١) ارائه شده، این کتاب رو می خوایم به طور کامل یاد بگیریم، از طرفی تمرینات متعددی داریم در کتاب که انتشارات مهر و ماه توسط استاد انوشه نوشته شده که کتاب کار هست، پاسخ نداره ولی ما اینجا تموم تمرین ها و سوال های خوبش رو حل خواهیم کرد. و آموزش خواهیم داد، امیدواریم که استفاده ی لازم رو بکنید.
در مورد کتاب شیمی دهم یا شیمی(١) یه مطالبی رو لازمه بگیم، در این کتاب برخی از مطالب مهم که با توجه به بقیه ی مطالب کتاب، جا داشت بیاد، خوب نیومده مثل الکترونگاتیوی، شکل هندسی و خیلی چیزای دیگه اما در حد تمرین و یا یکی دو جمله از اینا استفاده شده :|
حالا ما در این صحبت هایی خواهیم کرد به نظرم باید بگیم که اگه یه دانش آموز بخواد با یه پایه قوی بره بالا تر، شیمی(٢) یا شیمی یازدهم رو سال بعد با یه پایه قوی تر و با یه علاقه بیشتر دنبالش بره و یاد بگیره، لازمه اش اینه که ما اینجا کمبودهای کتاب های درسی رو یه جورایی جبران کنیم.
کتاب درسی رو یاد می گیریم، چیزایی هم که بهتر بود باشه و نیست در کتاب که احتمالا سال بعد به کتاب اضافه بشه رو سعی می کنیم بگیم.
موفق و موید باشید
جهت تماشای فیلم ها و جزوات شیمی دهم آلاء اینجا کلیک کنید
جهت تهیه ی کتاب متناسب با این سری فیلم ها به لینک زیر مراجعه کنید:
https://goo.gl/fTM3tOمهر و ماه تا آخر ماه مهر 25% تخفیف دوره ای دارد، پس از صحبت با مهروماه، کد تخفیف ویژه ای هم برای آلایی ها در نظر گرفتند که بعد از مهر ماه همین 25% تخفیف را به شما می دهد.
sharif1395 -
خیلی عالی و کامل بود
واقعا ممنون :) -
خیلی عالی و کامل بود
واقعا ممنون :) -
خیلی عالی و کامل بود
واقعا ممنون :)جهت تهیه ی کتاب متناسب با این سری فیلم ها به لینک زیر مراجعه کنید:
https://goo.gl/fTM3tOمهر و ماه تا آخر ماه مهر 25% تخفیف دوره ای دارد، پس از صحبت با مهروماه، کد تخفیف ویژه ای هم برای آلایی ها در نظر گرفتند که بعد از مهر ماه همین 25% تخفیف را به شما می دهد.
sharif1395 -
sharif1395sohrab در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
sharif1395به پست اول اضافه شد.
-
خیلی ممنون از مسئولان و کارکنان آلاء به خاطر زحماتی که می کشند و ممنون از استاد انوشه برای تدریس خوبشان.
salimi در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
خیلی ممنون از مسئولان و کارکنان آلاء به خاطر زحماتی که می کشند و ممنون از استاد انوشه برای تدریس خوبشان.
سلام ممنون میشم هر فیلمی که دیدید ریز مباحث تدریس شده تو اون فیلم رو اینجا برامون بنویسید که به سایت اضافه کینم
-
ببخشید جلسه دوم شیمی دهم (کیهان) ناقص هستش . کی کاملشو میزارین در جلسه سوم هم از مطلب جلوتری شروع شده ممنون از سایت الا و استاد انوشه.
-
ببخشید جلسه دوم شیمی دهم (کیهان) ناقص هستش . کی کاملشو میزارین در جلسه سوم هم از مطلب جلوتری شروع شده ممنون از سایت الا و استاد انوشه.
-
EZZAT 1379 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
کیفیت عالی رو دانلود بفرمایید، کیفیت های بالا و متوسط نصفه آپلود شدند ...به زودی درست میشه...
-
با سلام
من در منطقه محروم درس میخوانم و طعم شیرین تدریس استاد انوشه من را عاشق درس شیمی کرده و هر روز سایت را باز میکنم به امید مبحث جدید از ایشان انشاالله خدا به شما خیر بسیار عطا کند . -
sharif1395sohrab
من کتاب رو همون روز اولی که دیدم تو سایت مهروماه اومده خریدم
سوالاتش عالیه
فقط ای کاش پاسخنامه هم داشت تا بتونیم چک کنیم جوابامون درسته یا غلط که هرچند با ویدیو های استاد انوشه کارمون راحت تر شده و خیلی بهتره
ضمنا به نظرم یکمی زودتر ویدیو هارو بذارید تو سایت بهتره
آخه بعضی دانش آموزا دوست دارن زودتر از روند معلمشون کتاب رو یاد بگیرند
بازم ممنون:grinning: -
sohrab
من کتاب رو همون روز اولی که دیدم تو سایت مهروماه اومده خریدم
سوالاتش عالیه
فقط ای کاش پاسخنامه هم داشت تا بتونیم چک کنیم جوابامون درسته یا غلط که هرچند با ویدیو های استاد انوشه کارمون راحت تر شده و خیلی بهتره
ضمنا به نظرم یکمی زودتر ویدیو هارو بذارید تو سایت بهتره
آخه بعضی دانش آموزا دوست دارن زودتر از روند معلمشون کتاب رو یاد بگیرند
بازم ممنون:grinning:DOCTOR FATI سلام سر آقای انوشه به شدت شلوغه، نمی دونم وقت بشه یا نه ولی سعی می کنیم بعد از عید که امتحان ها نزدیک می شیم، جواب کتاب رو هم ضبط کنیم و قرار بدیم.
یه خواهش هر فیلمی که از استاد انوشه دیدی میشه لطفا ریز مباحث تدریس شده تو کتاب رو هم برامون همینجا بنویسی که به سایت اضافه کنیم ؟
هر ریز مبحثی که نوشتی لینک صفحه ی تماشای فیلم رو هم زیرش بذار که یه موقع قاطی پاتی درج نشه تو سایتممنون
-
DOCTOR FATI سلام سر آقای انوشه به شدت شلوغه، نمی دونم وقت بشه یا نه ولی سعی می کنیم بعد از عید که امتحان ها نزدیک می شیم، جواب کتاب رو هم ضبط کنیم و قرار بدیم.
یه خواهش هر فیلمی که از استاد انوشه دیدی میشه لطفا ریز مباحث تدریس شده تو کتاب رو هم برامون همینجا بنویسی که به سایت اضافه کنیم ؟
هر ریز مبحثی که نوشتی لینک صفحه ی تماشای فیلم رو هم زیرش بذار که یه موقع قاطی پاتی درج نشه تو سایتممنون
sohrab
باشه چشم انجام میدم -
sohrab
باشه چشم انجام میدمDOCTOR FATI در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
sohrab
باشه چشم انجام میدمممنون
-
سلام من یک دانش آموز دهمی هستم .ای کاش دروس فیزیک و زیست و عربی هم معلمانی دلسوز همچون استاد انوشه که شیمی دهم را تدریس کردن در سایت بگذارندمن در منطقه ای درس می خوانم که امکانات تهران را ندارد . من شیمی را بسیار عالی از جناب آقای انوشه یاد گرفتم . با تشکر از پیگیری شما
-
سلام من یک دانش آموز دهمی هستم .ای کاش دروس فیزیک و زیست و عربی هم معلمانی دلسوز همچون استاد انوشه که شیمی دهم را تدریس کردن در سایت بگذارندمن در منطقه ای درس می خوانم که امکانات تهران را ندارد . من شیمی را بسیار عالی از جناب آقای انوشه یاد گرفتم . با تشکر از پیگیری شما
ali2310 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
برای زیست دهم از آقای راستی دعوت به همکاری کردیم
آقای انوشه مدیر دپارتمان شیمی مهر و ماه هستند، آقای راستی هم مدیر دپارتمان زیست مهروماه
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی