-
می خوایم شیمی دهم رو به شما درس بدیم، که در کتاب درسی به عنوان شیمی(١) ارائه شده، این کتاب رو می خوایم به طور کامل یاد بگیریم، از طرفی تمرینات متعددی داریم در کتاب که انتشارات مهر و ماه توسط استاد انوشه نوشته شده که کتاب کار هست، پاسخ نداره ولی ما اینجا تموم تمرین ها و سوال های خوبش رو حل خواهیم کرد. و آموزش خواهیم داد، امیدواریم که استفاده ی لازم رو بکنید.
در مورد کتاب شیمی دهم یا شیمی(١) یه مطالبی رو لازمه بگیم، در این کتاب برخی از مطالب مهم که با توجه به بقیه ی مطالب کتاب، جا داشت بیاد، خوب نیومده مثل الکترونگاتیوی، شکل هندسی و خیلی چیزای دیگه اما در حد تمرین و یا یکی دو جمله از اینا استفاده شده :|
حالا ما در این صحبت هایی خواهیم کرد به نظرم باید بگیم که اگه یه دانش آموز بخواد با یه پایه قوی بره بالا تر، شیمی(٢) یا شیمی یازدهم رو سال بعد با یه پایه قوی تر و با یه علاقه بیشتر دنبالش بره و یاد بگیره، لازمه اش اینه که ما اینجا کمبودهای کتاب های درسی رو یه جورایی جبران کنیم.
کتاب درسی رو یاد می گیریم، چیزایی هم که بهتر بود باشه و نیست در کتاب که احتمالا سال بعد به کتاب اضافه بشه رو سعی می کنیم بگیم.
موفق و موید باشید
جهت تماشای فیلم ها و جزوات شیمی دهم آلاء اینجا کلیک کنید
جهت تهیه ی کتاب متناسب با این سری فیلم ها به لینک زیر مراجعه کنید:
https://goo.gl/fTM3tOمهر و ماه تا آخر ماه مهر 25% تخفیف دوره ای دارد، پس از صحبت با مهروماه، کد تخفیف ویژه ای هم برای آلایی ها در نظر گرفتند که بعد از مهر ماه همین 25% تخفیف را به شما می دهد.
sharif1395
-
خیلی عالی و کامل بود
واقعا ممنون -
خیلی عالی و کامل بود
واقعا ممنون -
خیلی عالی و کامل بود
واقعا ممنونجهت تهیه ی کتاب متناسب با این سری فیلم ها به لینک زیر مراجعه کنید:
https://goo.gl/fTM3tOمهر و ماه تا آخر ماه مهر 25% تخفیف دوره ای دارد، پس از صحبت با مهروماه، کد تخفیف ویژه ای هم برای آلایی ها در نظر گرفتند که بعد از مهر ماه همین 25% تخفیف را به شما می دهد.
sharif1395
-
sharif1395
sohrab در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
sharif1395
به پست اول اضافه شد.
-
خیلی ممنون از مسئولان و کارکنان آلاء به خاطر زحماتی که می کشند و ممنون از استاد انوشه برای تدریس خوبشان.
salimi در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
خیلی ممنون از مسئولان و کارکنان آلاء به خاطر زحماتی که می کشند و ممنون از استاد انوشه برای تدریس خوبشان.
سلام ممنون میشم هر فیلمی که دیدید ریز مباحث تدریس شده تو اون فیلم رو اینجا برامون بنویسید که به سایت اضافه کینم
-
ببخشید جلسه دوم شیمی دهم (کیهان) ناقص هستش . کی کاملشو میزارین در جلسه سوم هم از مطلب جلوتری شروع شده ممنون از سایت الا و استاد انوشه.
-
ببخشید جلسه دوم شیمی دهم (کیهان) ناقص هستش . کی کاملشو میزارین در جلسه سوم هم از مطلب جلوتری شروع شده ممنون از سایت الا و استاد انوشه.
-
EZZAT 1379 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
کیفیت عالی رو دانلود بفرمایید، کیفیت های بالا و متوسط نصفه آپلود شدند ...به زودی درست میشه...
-
با سلام
من در منطقه محروم درس میخوانم و طعم شیرین تدریس استاد انوشه من را عاشق درس شیمی کرده و هر روز سایت را باز میکنم به امید مبحث جدید از ایشان انشاالله خدا به شما خیر بسیار عطا کند . -
sharif1395
sohrab
من کتاب رو همون روز اولی که دیدم تو سایت مهروماه اومده خریدم
سوالاتش عالیه
فقط ای کاش پاسخنامه هم داشت تا بتونیم چک کنیم جوابامون درسته یا غلط که هرچند با ویدیو های استاد انوشه کارمون راحت تر شده و خیلی بهتره
ضمنا به نظرم یکمی زودتر ویدیو هارو بذارید تو سایت بهتره
آخه بعضی دانش آموزا دوست دارن زودتر از روند معلمشون کتاب رو یاد بگیرند
بازم ممنون -
sohrab
من کتاب رو همون روز اولی که دیدم تو سایت مهروماه اومده خریدم
سوالاتش عالیه
فقط ای کاش پاسخنامه هم داشت تا بتونیم چک کنیم جوابامون درسته یا غلط که هرچند با ویدیو های استاد انوشه کارمون راحت تر شده و خیلی بهتره
ضمنا به نظرم یکمی زودتر ویدیو هارو بذارید تو سایت بهتره
آخه بعضی دانش آموزا دوست دارن زودتر از روند معلمشون کتاب رو یاد بگیرند
بازم ممنونDOCTOR FATI سلام سر آقای انوشه به شدت شلوغه، نمی دونم وقت بشه یا نه ولی سعی می کنیم بعد از عید که امتحان ها نزدیک می شیم، جواب کتاب رو هم ضبط کنیم و قرار بدیم.
یه خواهش هر فیلمی که از استاد انوشه دیدی میشه لطفا ریز مباحث تدریس شده تو کتاب رو هم برامون همینجا بنویسی که به سایت اضافه کنیم ؟
هر ریز مبحثی که نوشتی لینک صفحه ی تماشای فیلم رو هم زیرش بذار که یه موقع قاطی پاتی درج نشه تو سایتممنون
-
DOCTOR FATI سلام سر آقای انوشه به شدت شلوغه، نمی دونم وقت بشه یا نه ولی سعی می کنیم بعد از عید که امتحان ها نزدیک می شیم، جواب کتاب رو هم ضبط کنیم و قرار بدیم.
یه خواهش هر فیلمی که از استاد انوشه دیدی میشه لطفا ریز مباحث تدریس شده تو کتاب رو هم برامون همینجا بنویسی که به سایت اضافه کنیم ؟
هر ریز مبحثی که نوشتی لینک صفحه ی تماشای فیلم رو هم زیرش بذار که یه موقع قاطی پاتی درج نشه تو سایتممنون
sohrab
باشه چشم انجام میدم -
sohrab
باشه چشم انجام میدمDOCTOR FATI در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
sohrab
باشه چشم انجام میدمممنون
-
سلام من یک دانش آموز دهمی هستم .ای کاش دروس فیزیک و زیست و عربی هم معلمانی دلسوز همچون استاد انوشه که شیمی دهم را تدریس کردن در سایت بگذارندمن در منطقه ای درس می خوانم که امکانات تهران را ندارد . من شیمی را بسیار عالی از جناب آقای انوشه یاد گرفتم . با تشکر از پیگیری شما
-
سلام من یک دانش آموز دهمی هستم .ای کاش دروس فیزیک و زیست و عربی هم معلمانی دلسوز همچون استاد انوشه که شیمی دهم را تدریس کردن در سایت بگذارندمن در منطقه ای درس می خوانم که امکانات تهران را ندارد . من شیمی را بسیار عالی از جناب آقای انوشه یاد گرفتم . با تشکر از پیگیری شما
ali2310 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
برای زیست دهم از آقای راستی دعوت به همکاری کردیم
آقای انوشه مدیر دپارتمان شیمی مهر و ماه هستند، آقای راستی هم مدیر دپارتمان زیست مهروماه
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد