هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 کارتون ب معین های من نباشه   اه اه میم مالکیت نزار چندشم میشه    @DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 کارتون ب معین های من نباشه   اه اه میم مالکیت نزار چندشم میشه    قشنگ استند آپ رو حفظ کردی ولی دمت گرم  
- 
 کارتون ب معین های من نباشه   اه اه میم مالکیت نزار چندشم میشه    @DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 کارتون ب معین های من نباشه   اه اه میم مالکیت نزار چندشم میشه    معین های من میم مالکیت نداشت   
- 
 کارتون ب معین های من نباشه   غیرتی کی بودی تو        
 چشم ببجید   
- 
چه خبر حرف میزنین؟ خسته نشدییین  اه اه
- 
خیلی گریه کردم. 
 برای همه چیز گریه کردم.
 برای تمام چیزهایی که در خودم دوست نداشتم برای حماقتهای ناخودآگاهی که مرتکب شده بودم و تمام چیزهایی که وقتی عقل رس شده بودم فکر میکردم هرگز گم نمی شوند.
 از میدان اتوآل تا میدان کلیشی اشک ریختم.
 در تمام پاریس اشک ریختم، و برای تمام زندگیام گریه کردم... 
- 
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 کارتون ب معین های من نباشه   اه اه میم مالکیت نزار چندشم میشه    قشنگ استند آپ رو حفظ کردی ولی دمت گرم  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 کارتون ب معین های من نباشه   اه اه میم مالکیت نزار چندشم میشه    قشنگ استند آپ رو حفظ کردی ولی دمت گرم  پ چی ابوطالبم  
- 
 کارتون ب معین های من نباشه   خب برادر بسه زشته :))) بیا بریم پیوی  moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 کارتون ب معین های من نباشه   خب برادر بسه زشته :))) بیا بریم پیوی  من شلوغکاری میکنم بیرون،ولی بیام پیوی میشم موش   
 اونیکی معین شاهده  
- 
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 کارتون ب معین های من نباشه   خب برادر بسه زشته :))) بیا بریم پیوی  من شلوغکاری میکنم بیرون،ولی بیام پیوی میشم موش   
 اونیکی معین شاهده  revival 
 اینو راس میگه
 موش کی بودی تو
 میم مالکیت نداشت این 
- 
@i-sorna دقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 
- 
 چشم ببجید   @miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-mg_elf 
 چشم ببجید   بدون شک معین هام   
- 
@i-sorna عههه من ندیده بودم اونو    
- 
خیلی گریه کردم. 
 برای همه چیز گریه کردم.
 برای تمام چیزهایی که در خودم دوست نداشتم برای حماقتهای ناخودآگاهی که مرتکب شده بودم و تمام چیزهایی که وقتی عقل رس شده بودم فکر میکردم هرگز گم نمی شوند.
 از میدان اتوآل تا میدان کلیشی اشک ریختم.
 در تمام پاریس اشک ریختم، و برای تمام زندگیام گریه کردم... 
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna واهیی عادل      
 اولدورم سنی ؟ هان؟ اولدوروم ؟ هان؟ اولدوروم ؟ یو یازخ دی اخی  
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @i-sorna واهیی عادل      
 اولدورم سنی ؟ هان؟ اولدوروم ؟ هان؟ اولدوروم ؟ یو یازخ دی اخی  
- 
@i-sorna 
 عزیزم ناخواسته +۱۸ حرف میزنی   
 بار چندمته دهه هشتادی عزیز:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:

ردپا
ردپا