چی بخونم ?!!کدوم بهتره ???? چند تا کتاب ????((گروه شیمی خوانی ))
-
سلام به روی ماهتون : )
حالتون چطوره ?!!
اعضای گروه شیمی خوانی از صمیم قلب آرزو می کنن که حالتون عالی باشه!!
فکر کنم از عنوان فهمیده باشید که قراره درمورد چی صحبت کنیم !!
!!!!%(#ff0000)[منبع]!!!!!
خب شاید که نه مطمئنا وقتی دانش اموز ها می خوان درس خوندن برای کنکور شروع کنن موضوعی به اسم %(#ff0000)[انتخاب منابع] ذهنشون رو درگیر می کنه وبی شک خیلی هم مهم است
اینکه شما یک منبع خوب انتخاب کنید مهمه چون علاوه بر اینکه ممکنه شما رو از اون درس بیزار کنه بلکه وقتتون هدر بده و کمتر چیزی به اندازه وقت برای یک کنکوری لازم وحفظش واستفاده درست ازش ضروری هست
چیزی که مهم این که توجه داشته باشید منبع خوب برای همه یکسان نیست شاید برای اغلب افراد یکسان باشه اما نه برای همه !!!!!
تو انتخاب منبع مهم ترین چیز در نظر گرفتن سطح تسلط شماست .پس باید منبعی در نظر بگیرید که مناسب سطح شما باشه نه سخت تر !!!ونه آسون تر !!!!!!
البته از حل سوالات سخت وچالشی نباید غافل شد وحرف ماهم به این معنی نیست اما درحد توان ونیازتون مسلما اگر سطح مناسبی ندارید نباید وقت زیادی به حل سوالاتی قرار بدید که خیلی سختن بلکه باید این سوالات درحد نیاز باشه نه که همه وعده تستی تون تشکیل بده
بعدی نیازی که شما بیشتر حسش می کنید ???یعنی چی?!!یعنی اینکه شما به تست وتست بندی خوب نیاز دارید به درسنامه خوب یا ...
عامل بعدی زمانی که شما برای استفاده از اون منبع در اختیار دارید برداشتن یک منبع پر حجم وقتی زمان کافی برای خوندنش رو ندارید ممکنه این حس بهتون بده که چون همه تست هاش نزدید ومثلا یکی درمیان حل کردید پس درس کامل یاد نگرفتید
بهتر این مد نظر داشته باشد همیشه چیزی هست که ممکنه ما یادش نگرفته نباشیم مهم این چیزی که می خونید تا حد توان کامل بخونید ودر حد زمان وکنکور تون مسلط شید
خلاصه اینجا اعضای گروه شیمی خوانی ومهم تر اون %(#ff0000)[آلایی ها عزیز ومحترم]
به بررسی منابع شیمی می پردازند
تا بتونید با کسب اطلاعات درمورد منابع راحت تر انتخاب کنید وبه منبع خوب%(#ff0000)[خودتون] برسید
سعی ما بر این کتاب ها رو تا می تونیم کامل بررسی کنیم
بیشتر هم درمورد کتابی اطلاعات بدیم که استفاده ش کرده باشیم
چون که یک نفر همه منابع نداشته
پس از تمام شما عزیزان دعوت به همکاری میشه
پ.ن 1:سعی داریم تا پایان این هفته یا هفته آینده بحث برنامه ریزی وشیوه خواندن شیمی رو هم تموم کنیم چون برای هر متن ونوشته که منتشر میشه کلی فکر میشه وبررسی میشه برای همین انتشار محتوا زمان می بره %(#ff0000)[از صبوری دوستان عزیزمون متشکریم]
پ.ن2:تمام محتوای که اینجا ودر سایر تاپیک های شیمی خوانی می بینید حاصل تلاش های گروه شیمی خوانی وکمک دوستان آلایی عزیزمون هست ما سعی کردیم درمورد منابع وسایر موارد از دوستان مشورت بگیریم وبازهم دعوت می کنم اطلاعاتتون درمورد منابع با دوستانتون به اشتراک بزارید : )
پ.ن3:لطفا از اسپم به شدت خودداری کنید تا مطالب منظم باشن وخوندنشون برای مخاطب راحت تر ویک دست تر باشه
پ.ن4: خیلی ممنون بابت همراهی تون اگر کوتاهی وکم کاری رو از ما می بینید به بزرگی خودتون ببخشید
شاد باشید وسلامت
با آرزوی موفقیت
romisa
@D-fateme-r
@دانش-آموزان-آلاء
@administrators
@حامیان-آلاء
@ادمین
@حامیان-آلاء-آزمون-ها
@حامیان-آلاء-جزوات
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم -
یا میکرو گاج یا خیلی سبز برای شیمی
-
در ادامه ی حرف های زهرا جان
کتاب های زیر کاملا توسط گروه شیمی خوانیبررسی خواهند شد
اگه کتابی غیر از این ها دارید خوشحال میشیم معرفی کنید (معرفی ! نه این ک تو ی جمله بگید فلان کتاب افتضاحه یا عالیه !)
خیلی سبز
موج آزمون
آی کیو
سه سطحی قلمچی
مسائل لقمه
آبی قلمچی
مبتکران -
در ادامه ی حرف های زهرا جان
کتاب های زیر کاملا توسط گروه شیمی خوانیبررسی خواهند شد
اگه کتابی غیر از این ها دارید خوشحال میشیم معرفی کنید (معرفی ! نه این ک تو ی جمله بگید فلان کتاب افتضاحه یا عالیه !)
خیلی سبز
موج آزمون
آی کیو
سه سطحی قلمچی
مسائل لقمه
آبی قلمچی
مبتکران@D-fateme-r من شیمی واجب مبتکران دارم عالیه
-
شیمی واجب مبتکران به ریز ترین نکات پرداخته و مثل نشر الگو زیست ایستگاه مطالعه داره که خیلی کمک میکنه هنگام تست زدن خیلی سریع رفع اشکال رخ میده ب نظر من عای ترین کتابه
-
شیمی دهم مبتکران
یازدهم خیلی سبز -
zariiii در چی بخونم ?!!کدوم بهتره ???? چند تا کتاب ????((گروه شیمی خوانی )) گفته است:
شیمی دهم مبتکران
یازدهم خیلی سبزبانو متن کامل بخونید
ذکر شده که صرفا اسم کتاب رو نگید بلکه توضیحات جامعی رو در حدتوان وشناختتون ارائه بدید
سپاس -
zariiii در چی بخونم ?!!کدوم بهتره ???? چند تا کتاب ????((گروه شیمی خوانی )) گفته است:
شیمی دهم مبتکران
یازدهم خیلی سبزبانو متن کامل بخونید
ذکر شده که صرفا اسم کتاب رو نگید بلکه توضیحات جامعی رو در حدتوان وشناختتون ارائه بدید
سپاس@zahra-m1999 چشم
شیمی دهم خیلی کامله و تستاش سطح بالان و تست هاس سراسری هم دارن یک کتاب دو جلدیه کامل
خلی سبز هم مناسبه تستاش و متن کتابو پوشش داده من راضی هستم از جفتشون -
@zahra-m1999 چشم
شیمی دهم خیلی کامله و تستاش سطح بالان و تست هاس سراسری هم دارن یک کتاب دو جلدیه کامل
خلی سبز هم مناسبه تستاش و متن کتابو پوشش داده من راضی هستم از جفتشون -
سلام. یه منبع خوب برای درسنامه به نام گنجیـــــنه نکات مهندس آقاجانی که من امسال دارم ازش استفاده میکنم و واقعاااا عالیه. هم کامله هم طولانی و حوصله سَربَر نیس. فقط میمونه یه سری نکات که تو تستا به دست میاد.
من برای تست از آیکیو استفاده میکنم (چون بعد تدریس استادآقاجانی و خوندن گنجینه نکات دیگه درسنامه لازم نیس زیاد، باید بریم سراغ تستای خـــفن.)
من اول تستای تالیفی آیکیو رو میزنم چون دید آدم رو باز میکنه و خدای خلاقیته تستاش. از یه قسمت کتاب چند مدل تست طرح کرده ک اون قسمتو حفظ میشی آخرش:)
بعد از اون میرم سراغ کنکور و میبینم چ راحته:| پارسال ک نه درست حسابی خوندم نه تست زدم:| امسال از یه خط کتاب درسی هم نمیگذرمهمه رو میخونم
البته اولش همیشه خوبه مهم ادامه دادنه
خلاصه اینکه به جای درسنامه های طولانی و کسل کننده از گنجینه نکات استفاده کنین خیلی بهتره. -
خب من راستش کتاب آبی قلمچی رو دارم که کتاب درسی رو کامل پوشش میده و فکر نکنم نکته ای باشه که نگفته باشه ...البته برخی از نکات داخل تست ها مشخص میشن و شما اون هارو یاد میگیرید ...اگه کلا آبی های قلمچی رو ندارید و خواستید تهیه کنید پیشنهاد من جامع های اونه ! چرا که اگه ی سوالی نکته داشته باشه ممکن تو آبی های تک جلدی شما اون رو به هر نحوی جا بندازی ولی داخل این کتاب اینطور نیست علاوه اینکه پیمان بندی شده که چند پیمانه از هر مبحث خونده باید بشه که این مورد منطبق با آزمون های قلمچی نیز هستش ...البته من خودم جامع هاشو ندارم ولی تک جلدی هاشو برا دهم و یازدهم چرا !
یاعلی -
منابع شیمی خود من
من مبتکران داشتم هرسه سال
می تونم بگم درسنامه هاش عالین
درمورد تست من همه تست هاش نزدم بیشترش زدم
شاید تست هاش زیاد باشه اما تست های خوبی هم داره
می تونن براتون مفهوم کامل جابندازن
در کل میتونه شما رو به یک تسلط خوب برسونه
یه سری تست هم مشخص کرده به عنوان مهم وفوری
منبع بعدیم موج ازمون بود
من همه ازمون هاش نزدم
تو ازمون ها جمع بندی وبعد عید ازش استفاده میکردم
هم خوبیش اینه سعی می کنه با ازمون کل فصل دوره کنه
هم اینکه ازمون هاش رفته رفته سخت میشه
ومیشه باهاش مدیریت زمان هم تمرین کرد
اول هر فصل نکته های مهم گفته
مثل درسنامه مبتکران و.. طولانی نیست
اما به نوع خودش خوبه
یه مرور سریع روی متن کتاب ونکات میشه باهاش انجام داد
این کتاب برای دوره،افزایش سرعت وتسلط به نظرم منبع خوبی هست
-
شیمی دوم مبتکران
شیمی سوم و پیش 1و2 خیلی سبز
جمع بندی(نه لزوما بعد عید) موج ازمون الگو -
خط ویژه گاج و زیپ شیمی هم کتابای خوبین
موج ازمون بی نظیره هم پیش هم پایش
مبتکران کتاب خوبیه ولی دیگه داره بدرد نخور میشه -
@دانش-آموزان-آلاء کلا کتابای موج ازمون خیلی خوبن ولی تو درسای ادبیات و شیمی و زیست بینظیرن
-
با تشکر از همه بچه هایی که جواب دادن
اینکه مشارکت می کنید خیلی خوب و عالیه
لطفا در مورد ویژگی های کتابهایی که استفاده می کنید هم برامون بنویسید مثلا کیفیتش، سطح تستاش، تعداد تستا ،پاسخنامش ، نحوه ی بیان مطالب چینش و خیلی چیزای دیگه .........
@دانش-آموزان-آلاء @همیار
ممنون -