هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی اولین بار بود خریده بودم هفتم بودم از امتخان اومده بودیم بعد کنار مدرسمون هم یه کافی شاپ بود گفتیم بریم یه چی بخوریم موقع خوردن من شروع کردم برای دوستام کتاب خوندن خوندم خوندم یهو دیدم دیگه دارم داد میزنم خودمم نفهمیذم چیشد اینقد صدام رفت بالا همه منو نگا میکردن میخندیدین خیلی بد بود
@i-sorna همچین گفت خاطره ی بد
-
@i-sorna همچین گفت خاطره ی بد
آسمان ِ آبی واس شما تیس ولی من که تو فضا بودم یه وزنه تحقیری رو سنگینی میکرد
-
@نوشابه
شازده کوچولو@G-B-A-S میخواستم همین الان بذارمش
دستت طلا -
@G-B-A-S میخواستم همین الان بذارمش
دستت طلاآسمان ِ آبی
خواهش میشود -
«یکی از حساسترین چیزها برای هرکس چهره و بدنشه، اینقدر راحت و بیملاحظه ایراد از شکل و بدن کسی نگیرید، شما یه جمله میگی یادت میره ولی طرف مثل کارد میخوره تو قلبش. بماند که اصلا به من و شما مربوط نیست»
این مورد خیلی مهمه شما یه حرفی رو به شوخی میگی یا حتی جدی فک میکنی اشتباهشو بهش گفت ولی اون اشتباه نیس که شما بگی بعد فک کنی خیلیم ادم رکی هستی اون موردی که گفتی هیچوقت از یاد ادم نمیره و هر بار که جلوی ایینه میره یادش میوفته از خودش بدش میاد -
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
نشان از هشدار "برو بگیر بخواب" میدهدالبته برای کسی که خوابش بیاید..
خواب برای من آرزوست -
«یکی از حساسترین چیزها برای هرکس چهره و بدنشه، اینقدر راحت و بیملاحظه ایراد از شکل و بدن کسی نگیرید، شما یه جمله میگی یادت میره ولی طرف مثل کارد میخوره تو قلبش. بماند که اصلا به من و شما مربوط نیست»
این مورد خیلی مهمه شما یه حرفی رو به شوخی میگی یا حتی جدی فک میکنی اشتباهشو بهش گفت ولی اون اشتباه نیس که شما بگی بعد فک کنی خیلیم ادم رکی هستی اون موردی که گفتی هیچوقت از یاد ادم نمیره و هر بار که جلوی ایینه میره یادش میوفته از خودش بدش میاد@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این مورد خیلی مهمه شما یه حرفی رو به شوخی میگی یا حتی جدی فک میکنی اشتباهشو بهش گفت ولی اون اشتباه نیس که شما بگی بعد فک کنی خیلیم ادم رکی هستی اون موردی که گفتی هیچوقت از یاد ادم نمیره و هر بار که جلوی ایینه میره یادش میوفته از خودش بدش میادعاقا کلا
دیگران را قضاوت نکنیم... -
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
نشان از هشدار "برو بگیر بخواب" میدهدالبته برای کسی که خوابش بیاید..
خواب برای من آرزوست -
-
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این مورد خیلی مهمه شما یه حرفی رو به شوخی میگی یا حتی جدی فک میکنی اشتباهشو بهش گفت ولی اون اشتباه نیس که شما بگی بعد فک کنی خیلیم ادم رکی هستی اون موردی که گفتی هیچوقت از یاد ادم نمیره و هر بار که جلوی ایینه میره یادش میوفته از خودش بدش میادعاقا کلا
دیگران را قضاوت نکنیم... -
-
این مورد خیلی مهمه شما یه حرفی رو به شوخی میگی یا حتی جدی فک میکنی اشتباهشو بهش گفت ولی اون اشتباه نیس که شما بگی بعد فک کنی خیلیم ادم رکی هستی اون موردی که گفتی هیچوقت از یاد ادم نمیره و هر بار که جلوی ایینه میره یادش میوفته از خودش بدش میاد -
فااطمه میشه شعار های تیپ منو بگی خیلی کنجکاو شدم
همشو باهم میگم یکم در مورد شعارهایی که تو زندگیتون دارین بیشتر فکر کنید ببینید زمانیکه اونارو گذاشتم چقدر با خود واقعیتون شباهت داره .
-
فااطمه میشه شعار های تیپ منو بگی خیلی کنجکاو شدم
همشو باهم میگم یکم در مورد شعارهایی که تو زندگیتون دارین بیشتر فکر کنید ببینید زمانیکه اونارو گذاشتم چقدر با خود واقعیتون شباهت داره .