هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
-
-
@miladsaeedi من اولین باری که خوابم از ساعت دو شب رد شد شبی بود که جواب کنکور آمده بود و همونجا که میخواستم قبول شدم. از شدت خوشحالی خوابم نبرد تا ساعت ۶ صبح. روز که شد بعد خوابیدم.
-
@miladsaeedi من اولین باری که خوابم از ساعت دو شب رد شد شبی بود که جواب کنکور آمده بود و همونجا که میخواستم قبول شدم. از شدت خوشحالی خوابم نبرد تا ساعت ۶ صبح. روز که شد بعد خوابیدم.
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من اولین شبی که نخوابیدم شب عروسی پسر عموم بود ساعت 3 چشمام خواب بود فقط آوردن گذاشتنم توی رخت خوابم رفتن...دنبال عروس گردی ...
-
@G-B-A-S
با تمرین
اینو باید همیشه وقتی حالتون خوبه با خودتون تکرار کنید. که: من لزومی نداره بلافاصله عکس العمل نشان بدم به چیزی که ناراحت یا عصبانیم میکنه. و اینکه با عصبانیت من چیزی درست نمیشه و ممکنه خیلی بدتر هم بشه.
و وقتی توی شرایط عصبانیت قرار گرفتین بیاد بیارین حرفاتونو.
اینجور مواقع من میرم تو اتاقم و فکر میکنم با خودم
این کاریه که خودم میکنم. و خداروشکر تا حالا راضی بودم از عملکردم. جز چند مورد که نتونستم خودمو کنترل کنم و بعدا هم پشیمان شدم.. -
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi عکس داره؟
آره
چیزای قدیمی مثل آهنگ عکس فیلم نوشته... -
@G-B-A-S
با تمرین
اینو باید همیشه وقتی حالتون خوبه با خودتون تکرار کنید. که: من لزومی نداره بلافاصله عکس العمل نشان بدم به چیزی که ناراحت یا عصبانیم میکنه. و اینکه با عصبانیت من چیزی درست نمیشه و ممکنه خیلی بدتر هم بشه.
و وقتی توی شرایط عصبانیت قرار گرفتین بیاد بیارین حرفاتونو.
اینجور مواقع من میرم تو اتاقم و فکر میکنم با خودم
این کاریه که خودم میکنم. و خداروشکر تا حالا راضی بودم از عملکردم. جز چند مورد که نتونستم خودمو کنترل کنم و بعدا هم پشیمان شدم..