کار مهم برای آلاء
-
sohrab
امروز گسسته تموم شده بود و ضبط هندسه تحلیلی و هندسه پایه شروع می شد.
علاوه بر فیزیک آقای طلوعی، یک فیزیک دیگه هم می تونستیم بذاریم رو سایت.سلام خبری هست انگار؟
منکه توضیحاتو به موقع مینویسم...امروز انسانی تموم میشه@سهندkonkor در کار مهم برای آلاء گفته است:
sohrab
علاوه بر فیزیک آقای طلوعی، یک فیزیک دیگه هم می تونستیم بذاریم رو سایت.سلام خبری هست انگار؟
منکه توضیحاتو به موقع مینویسم...امروز انسانی تموم میشهعزیز دلم، این هفته 3 یا 4 جلسه ریاضی انسانی منتشر شد.
از طرف دیگه نگاه سیستمی به موضوع داشته باش، من که برام درس فرق نمی کنه دید من اینه:
فیلم تولید شد، توضیح داره یا نداره
اگه نداره یه نفر باید بشینه و نگاه کنه و بنویسهپس اگه همه از اول کمک می کردند خیلی از مباحث الان جلو رفته بود.
حالا هم خیلی دیر نشده، هر کس فقط فیلمی که نگاه می کنه رو بنویسه، روزانه 42 هزار نفر دارند از سایت فیلم دانلود می کنند!
-
سلام بچه ها کمک کنید بنویسید به نفع خودتونه بخدا این جلسات هم ک داره میاد کلی ما خواهش کردیم و قول دادیم بچه ها توضیح مینویسن اگر ننویسید یا خودمون باید برای هر قسمت حدود 1 ساعت وقت بذاریم یا مجبور میشیم فعلا ضبط رو کنسل کنیم تا توضیحات تکمیل بشه !
روی مارو زمین نندازید لطفا
-
بچه ها یه بار دیگه پست های اخیر رو بخونید .......
من هیچی نمیگم......
@دانش-آموزان-آلاءroz در کار مهم برای آلاء گفته است:
من هیچی نمیگم......
@دانش-آموزان-آلاءراس میگن بچه ها به خدا خ طول نمیکشه ازتونم زیاد وق نمیگیره
براتون مرورم میشه
کمک کنین تا همه باهم زود تمومش کنیم -
من هیچی نمیگم......
@دانش-آموزان-آلاء -
حساب که کردیم، احتمالا فیلم ها تا آخر فروردین طول بکشه، از بس که به خاطز نوشته نشدن توضیحات فیلم برداری کنسل میشه!
نمی دونم چرا دوست ندارید کمک کنید باور کنید فشار ها اینقدر زیاده نمی رسیم این کار رو انجام بدیم، یعنی 15 دقیقه وقت گذاشتن شما رو از تموم اهدافتون دور می کنه!
والا کم کم دارم نارحت میشم، تا حالا یه کار رو اینقدر خواهش نکرده بودم!sohrab در کار مهم برای آلاء گفته است:
حساب که کردیم، احتمالا فیلم ها تا آخر فروردین طول بکشه، از بس که به خاطز نوشته نشدن توضیحات فیلم برداری کنسل میشه!
نمی دونم چرا دوست ندارید کمک کنید باور کنید فشار ها اینقدر زیاده نمی رسیم این کار رو انجام بدیم، یعنی 15 دقیقه وقت گذاشتن شما رو از تموم اهدافتون دور می کنه!
والا کم کم دارم نارحت میشم، تا حالا یه کار رو اینقدر خواهش نکرده بودم!آقای مدیر نظرت چیه کلا قسمت توضیحات رو از رو سایت حذف کنی
-
@سهندkonkor در کار مهم برای آلاء گفته است:
sohrab
منکه توضیحاتو به موقع مینویسم...امروز انسانی تموم میشهعزیز دلم، این هفته 3 یا 4 جلسه ریاضی انسانی منتشر شد.
از طرف دیگه نگاه سیستمی به موضوع داشته باش، من که برام درس فرق نمی کنه دید من اینه:
اگه نداره یه نفر باید بشینه و نگاه کنه و بنویسهپس اگه همه از اول کمک می کردند خیلی از مباحث الان جلو رفته بود.
حالا هم خیلی دیر نشده، هر کس فقط فیلمی که نگاه می کنه رو بنویسه، روزانه 42 هزار نفر دارند از سایت فیلم دانلود می کنند!
sohrab در کار مهم برای آلاء گفته است:
@سهندkonkor در کار مهم برای آلاء گفته است:
sohrab
آقا مدیر شرمنده دخالت میکنما ولی تا وقتی فیلما رو نزارید توضیح برای چی بنویسیم؟؟اول باید فیلما رو بزارید که حداقل 2 نفر ببینن که بخان توضیحم بنویسن دیگه
الان شما میگی ک توضیح بنویسید ولی من دقیق نمیدونم که باید این توضیح ها رو کجا بفرستم لطفا اینا رو هم بگید
ممنون -
sohrab در کار مهم برای آلاء گفته است:
والا کم کم دارم نارحت میشم، تا حالا یه کار رو اینقدر خواهش نکرده بودم!آقای مدیر نظرت چیه کلا قسمت توضیحات رو از رو سایت حذف کنی
-
ATOOSA
یعنی این همه فیلم که ریز مباحث ندارن رو 2نفر ندیده !!!
همین تاپیک به روحیا گفتم چطور بنویسن
تو صفحه ای که برا هر درس موجود هست بفرستین -
رز عزیز میدونم که به فکر ما هستی
چند روزیه که حالم خوب نیست به امید خدا امروز توضیحات گسسته رو تا آخرین فیلم مینویسم + فیلم های دیگه ای که میبینم و توضیحاتشون نیستbanoo ممنونیم از شما
-
رز عزیز میدونم که به فکر ما هستی
چند روزیه که حالم خوب نیست به امید خدا امروز توضیحات گسسته رو تا آخرین فیلم مینویسم + فیلم های دیگه ای که میبینم و توضیحاتشون نیست